İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
s.a arkadaşlar bir vesileyle yeni tanıdım siteyi ve kabul ederseniz inş.aranıza katıldım kendi aranızda bir günlük oluşturmuşsunuz çok hoş olmuş bende katılıyım bari dedim benim günlerim bu aralar pek iyi geçmiyor sıkıntılı biraz yinede hamdolsun muhakkakki bizden daha sıkıntılı olanlar vardır ama beşeriz ya işte dayanamıyoruz bazen neyse dua edin bana bu çıkmazdan çıkabileyim bir an önce aslında bana akıl verecek birilerine çok ihtiyacım varki bu aralar ...
s.a arkadaşlar bir vesileyle yeni tanıdım siteyi ve kabul ederseniz inş.aranıza katıldım kendi aranızda bir günlük oluşturmuşsunuz çok hoş olmuş bende katılıyım bari dedim benim günlerim bu aralar pek iyi geçmiyor sıkıntılı biraz yinede hamdolsun muhakkakki bizden daha sıkıntılı olanlar vardır ama beşeriz ya işte dayanamıyoruz bazen neyse dua edin bana bu çıkmazdan çıkabileyim bir an önce aslında bana akıl verecek birilerine çok ihtiyacım varki bu aralar ...
esselamu aleyküm ve RAHMETULLAHi ve BERAKATUH günlük ben yeni üye oldum senide gezerken gördüm tanıştığımıza memnun oldum yaşarsak seninle çok konuşuruz ALLAHA emanet ol!...
tüh ya ben nekadarda geç kalmışım aranıza katılmaya eyer ben günlük yazmaya kalkarsam bu günlük saylaları yetmeyebilir çoooook mutsuzum kardeşler nolur bana dua edin
tüh ya ben nekadarda geç kalmışım aranıza katılmaya eyer ben günlük yazmaya kalkarsam bu günlük saylaları yetmeyebilir çoooook mutsuzum kardeşler nolur bana dua edin
eESSELAMÜNALEYKÜM GÜNLÜK BU GÜN GÖZ DOKTORUNA GİTMEK İÇİN EVDEN ÇIKTIM AMA... BU ÇIKIŞIM FARKLIYDI HİÇ PARFÜM SÜRMEDEN SADECE SÜRME VARDI YÜZÜMDE VE EŞARBIMI UMUZLARIMIN ÜZERİNE BIRAKTIM BU BENİM YAPMAM GEREKEN Bİ ŞEYDİ ZATEN AMA HATIRLATILMAMIŞTI UZUN ZAMANDIR BU BENİ ÇOK MUTLU ETTİ SEN NASILSIN GÜNLÜK KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ BURALARDAN BEN YOKKEN?SEVDİM SENİ BE GÜNLÜK GÜZEL SIR SAKLIYORSUN
EVET SEVGİLİ GÜNLÜKK BİRDE BEN YAZAYIM DEDİM SANA BENİM HER GÜN Kİ GİBİ TEMİZLİK YEMEK ÇOCUKLAR VS VS...GÜNLÜK YAPTIĞIM EN GÜZEL VE ENDEĞERLİ ŞEY KURAN OKUMAK KURANI MI OKUDUM TABBİ Kİ İSLAM-TR Yİ ZİYARET ETMEDEN OLMAZ GÜNLÜK VAKİT BULDUKÇAA. YARAMAZ KIZIM BENİ BU GÜN BİRAZ ÜZDÜ AMA YİNE DE İYİM ELHAMDÜLİLLAH BURADA OKURKEN ÖĞRENİRKEN UNUTTUM ÜZÜNTÜMÜ İŞTE BÖYLE GÜNLÜKK KIZIM RAHAT VERMİYOR ONU UYUTUP YİNE GELİCEM....GÖRÜŞMEK ÜZERE ...