Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Forum Günlüğü...

V Çevrimdışı

vuslatım

Üye
İslam-TR Üyesi
yarin tc vatandasligindan tamamen cikiyorum iyimi kötümü tam bilemedim, ama Allah hayirlisini versin, pasaportumu kesecekler ya bi ona yaniyorum
ilginc :huhuuhuu :huhuuhuu :huhuuhuu :huhuuhuu

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
kendi vatandaşlığını kendi seçebilecek yaşa geldi artık. Allah hayretsin bakalım :huhuuhuu

Enfal.571 Çevrimdışı

Enfal.571

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
birtat ' Alıntı:
babanıza, siz gibi ben de sevindim.

kararlarınız hakkınızda hayırlı olsun İnşaAllah..

ey günlük; arkadaşımızın işleri rayında olduğu yazısını görme dua'larımla

amin. kardes Allah c.c. razi olsun.
cümlemizin ins,

Enfal.571 Çevrimdışı

Enfal.571

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
_mechul_ ' Alıntı:
yarin tc vatandasligindan tamamen cikiyorum iyimi kötümü tam bilemedim, ama Allah hayirlisini versin, pasaportumu kesecekler ya bi ona yaniyorum
ilginc :huhuuhuu :huhuuhuu :huhuuhuu :huhuuhuu

niye ilginc? hakkatten kesti adam gözümün önünde . ne kimlik eskisi gibi nede pasaport :agliyorum icim ciz etti ya

hayalet Çevrimdışı

hayalet

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
:yale irem canim ya ister alman pasportu al ister hollanda degisen pek bisey yok cunku sen yine o yobaz basi kapali turk musluman kizi olacaksin bizim senelerdir var sadece kagit ustunde anlayacagin canim ya hadi bakelem hayirlisi olsun :yale :yale sozlerimi yanlis anlama seni kirmak icin degil bende hala oyle gorunuyorum da ondan , daha dun irakli (musluman idi zannima gore) ya dedi sen niye ulkende kapanmiyonda hollanda gibi biryerde basin kapali :bayıldım

ama dogmusuz Elhamdulillah musluman sonumuzu Rabbim Hayr etsin ne diyelim egerki olursa , onuda Rabbim bilir bir kefen kac metre 4 hadi 5 nasib olursa sonumuz toprak unutma.InsAllah islerini kolay goturur bu pasport isi canim :cimcime1

Toprak kabul edermi bu gunahkari Allahim Kabul etsin InsAllah :agliyorum :üzgünüm

Birtat Çevrimdışı

Birtat

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
yazılarınızdan istifade ediyoruz ya :yale

Enfal.571 Çevrimdışı

Enfal.571

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
günlük, hayatim cok karisik. ne yapsam bilemiyorum :( ya sabr ya sabr

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
haline şükretsen yeter sanırsam
attachment.php

Ş Çevrimdışı

şehadet81

Üye
İslam-TR Üyesi
sevgili günlük bu gün duaya o kadar çok ihtiyacım olduğunu hissediyorum ki;iletsen kardeşlerime de dualarında bize de yer verseler!!!!!!!

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
öyle kuru kuruya duamı olurmuş hacı abi... yedirecen, içirecen ki şöyle içi dolu damardan bir dua edelim :D

DAVA Çevrimdışı

DAVA

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
hava yagmurlu, karadavi ise laptop basinda, kaldik mi evde :D

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
burası günlük güneşlik. deliyi kim tutar evde :D

huzur yolu Çevrimdışı

huzur yolu

Üye
İslam-TR Üyesi
bugün güzeldiii...mutluyum..ama kardeşimin günü kötü geçmiş günlüküm:(ona destek olmaya çalışıorum ewt bugünkü görevim bu..görüşmek üzere çok sevgili günlük:)

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
ozaman seni bu akşam derneğe davet edelim. orada karşılıklı yuhlaşırız artık hacı abi. :D