İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
guzel bir dusunce su an kahvemi yudumlarken bayagi yorgunluk cikariyor epeyce yazilari okudum herkes bir tavsiye bir yorum bir bilgi aktariyor aklima dunyadaki yerimiz geldi insan muslumanbir ulkede yasadigini nasil anlar dusunun istanbuldasiniz ve camileri bir an yok sayalim ustunde yazi olan hic neseneyide gormediginizi varsayin nasil anlarsiniz ...kiyafetlerden diyebilirsiniz bu benim aklima ilk gelen bir dusundum inanin bu kiyafetdeki insanlari dunyaninobur ucundaki neyyorktada gorebilirsiniz inanin ora buranin bir farki yok nekadar aci degilmi..
nereye gitsem ne yapsam dünya bana dar ruhuma yetmiyorum kötülük yapma olasılığı her konuda fazla..sağlıklığım ve her bir zerrece nimet için elhamdülillah derken anladımki mutluluk ve huzur ancak cennette...bu sadece bi umut olarak kalmasın diliyorum cünkü her ruh aslında cennet için yaratılmış ve dünyada asla tatmin olamıyor