Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Forum Günlüğü...

DAVA Çevrimdışı

DAVA

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
es selamun aleykum kardeslerim,, elhamdulillah iyi olmaya calisiyoruz
 
Birtat Çevrimdışı

Birtat

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
deli doktorumu, birde betoncumu özledim ey günlükkkkkkkkkkkkkkk

o'nlar anladiiiiiiiiiiiiiiiii
 
Birtat Çevrimdışı

Birtat

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
Enfal.571 bu gün çok güldürdü beni....
 
E Çevrimdışı

eebbrruu

Üye
İslam-TR Üyesi
sevgili gunluk..bende uyandıgımdan beri temizlik yapıom sırf anam izin versin nete die..:) sonra namaz kıldm v e simdi de netteyim:)))
 
İSTİŞHAD Çevrimdışı

İSTİŞHAD

الله لا ينسى أحداً ، هذا أمر كاف ليطمئن قلبك
Admin
Kağıt gemilere yükledim umutlarımı...
 
H Çevrimdışı

Habibullah

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
guzel bir dusunce su an kahvemi yudumlarken bayagi yorgunluk cikariyor epeyce yazilari okudum herkes bir tavsiye bir yorum bir bilgi aktariyor aklima dunyadaki yerimiz geldi insan muslumanbir ulkede yasadigini nasil anlar dusunun istanbuldasiniz ve camileri bir an yok sayalim ustunde yazi olan hic neseneyide gormediginizi varsayin nasil anlarsiniz ...kiyafetlerden diyebilirsiniz bu benim aklima ilk gelen bir dusundum inanin bu kiyafetdeki insanlari dunyaninobur ucundaki neyyorktada gorebilirsiniz inanin ora buranin bir farki yok nekadar aci degilmi..
 
hümeyra__ Çevrimdışı

hümeyra__

Üye
İslam-TR Üyesi
nereye gitsem ne yapsam dünya bana dar ruhuma yetmiyorum kötülük yapma olasılığı her konuda fazla..sağlıklığım ve her bir zerrece nimet için elhamdülillah derken anladımki mutluluk ve huzur ancak cennette...bu sadece bi umut olarak kalmasın diliyorum cünkü her ruh aslında cennet için yaratılmış ve dünyada asla tatmin olamıyor
 
Üst Ana Sayfa Alt