sümeyye geliyimmi yardıma
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 5 Nis 2008 #404 okulunu acil bitirip deli doktoru olman lazım... senle karlı işler yapçaz... :huhuuhuu
Çevrimdışı NeZnam Üye İslam-TR Üyesi 5 Nis 2008 #407 o mu benden mi korkacak :doktor hem neymiş bu karlı iş bakem
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 5 Nis 2008 #409 ben milleti delirticem sana yollucam. sende yolladığım kişi başına bi çukuta verecen. böylece mutual bir yaşam sürücez :huhuuhuu
ben milleti delirticem sana yollucam. sende yolladığım kişi başına bi çukuta verecen. böylece mutual bir yaşam sürücez :huhuuhuu
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 5 Nis 2008 #411 awesomeninde gözü kalmış... çukutalar 2 ye çıktı... biri awesomeye, biride bana :huhuuhuu
Çevrimdışı NeZnam Üye İslam-TR Üyesi 5 Nis 2008 #412 tamam anlaştık :anlaştık benim bu yaz staj yapmam gerekiyor sen şimdiden hazırla
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 5 Nis 2008 #413 çok güsel benimde bu yaz çukuta dükkanı açmam gerekiyo... demekki çoook çalışmalıyım çok :üzgünüm
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 5 Nis 2008 #414 çukutamı :acıktım ...hani nerde :huhuuhuu
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 5 Nis 2008 #416 nasıl cukata dukkanı acacaksın kı sen kıskanır kımseye satamazsın elınde kalır cukatalar bayatlar gıt marketten taze taze al olmamı :huhuuhuu deli ' Alıntı: awesomeninde gözü kalmış... çukutalar 2 ye çıktı... biri awesomeye, biride bana :huhuuhuu Genişletmek için tıkla ... :güldüm sagol ben hem delırtır hem tedavı ederım nasıpse :acıktım
nasıl cukata dukkanı acacaksın kı sen kıskanır kımseye satamazsın elınde kalır cukatalar bayatlar gıt marketten taze taze al olmamı :huhuuhuu deli ' Alıntı: awesomeninde gözü kalmış... çukutalar 2 ye çıktı... biri awesomeye, biride bana :huhuuhuu Genişletmek için tıkla ... :güldüm sagol ben hem delırtır hem tedavı ederım nasıpse :acıktım
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 5 Nis 2008 #417 sen ne biçem bi deli doktorusun... milleti delirtmeye utanmıyomusun bakem hıım :benkizgin
Çevrimdışı NeZnam Üye İslam-TR Üyesi 5 Nis 2008 #418 fuffffffff yaaa stajı hatırladım bak yine.Nerde yapıcam ben ya daha biryer bakamadım bile deliiiii çok çalış çokkk yoksa bakırköye kalır işimiz
fuffffffff yaaa stajı hatırladım bak yine.Nerde yapıcam ben ya daha biryer bakamadım bile deliiiii çok çalış çokkk yoksa bakırköye kalır işimiz
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 5 Nis 2008 #419 deli ' Alıntı: ortaklar artıyor galiba :huhuuhuu Genişletmek için tıkla ... ne ortağı :asabi ...bide ortağımmı var :aklımkarıştı ..ilDe :şaplak ..gönder bena çukutalarımı ....:asabi
deli ' Alıntı: ortaklar artıyor galiba :huhuuhuu Genişletmek için tıkla ... ne ortağı :asabi ...bide ortağımmı var :aklımkarıştı ..ilDe :şaplak ..gönder bena çukutalarımı ....:asabi
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 5 Nis 2008 #420 çukutalar awesomede... ondan alabilirsin. vermez yada bende yokki diye yalan kandırırsa dövebilirsinde :huhuuhuu :kıskıs
çukutalar awesomede... ondan alabilirsin. vermez yada bende yokki diye yalan kandırırsa dövebilirsinde :huhuuhuu :kıskıs