Forum Günlüğü...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
okulunu acil bitirip deli doktoru olman lazım... senle karlı işler yapçaz... :huhuuhuu

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
ben milleti delirticem sana yollucam. sende yolladığım kişi başına bi çukuta verecen. böylece mutual bir yaşam sürücez :huhuuhuu

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
awesomeninde gözü kalmış... çukutalar 2 ye çıktı... biri awesomeye, biride bana :huhuuhuu

NeZnam Çevrimdışı

NeZnam

Üye
İslam-TR Üyesi
tamam anlaştık :anlaştık benim bu yaz staj yapmam gerekiyor sen şimdiden hazırla

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
çok güsel benimde bu yaz çukuta dükkanı açmam gerekiyo... demekki çoook çalışmalıyım çok :üzgünüm

awesome Çevrimdışı

awesome

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
nasıl cukata dukkanı acacaksın kı sen kıskanır kımseye satamazsın elınde kalır cukatalar bayatlar gıt marketten taze taze al olmamı :huhuuhuu
deli ' Alıntı:
awesomeninde gözü kalmış... çukutalar 2 ye çıktı... biri awesomeye, biride bana :huhuuhuu
:güldüm sagol ben hem delırtır hem tedavı ederım nasıpse :acıktım

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
sen ne biçem bi deli doktorusun... milleti delirtmeye utanmıyomusun bakem hıım :benkizgin

NeZnam Çevrimdışı

NeZnam

Üye
İslam-TR Üyesi
fuffffffff yaaa stajı hatırladım bak yine.Nerde yapıcam ben ya daha biryer bakamadım bile deliiiii çok çalış çokkk yoksa bakırköye kalır işimiz

Pulcet Çevrimdışı

Pulcet

Forumun Bekçisi
Site Emektarı
deli ' Alıntı:
ortaklar artıyor galiba :huhuuhuu

ne ortağı :asabi ...bide ortağımmı var :aklımkarıştı ..ilDe :şaplak ..gönder bena çukutalarımı ....:asabi

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
çukutalar awesomede... ondan alabilirsin. vermez yada bende yokki diye yalan kandırırsa dövebilirsinde :huhuuhuu

:kıskıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Ana Sayfa Alt