Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Duyuru Girişler de Burdan Olsunn..

• Konbuyu başlatan "iNŞiRaH"
  • Başlangıç tarihi
deli Çevrimdışı

deli

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
kim benmi :bilmiyorum nezaman yapmışım öle bişey. nerede yapmışım... hem niye yapmışımki :huhuuhuu

Pulcet Çevrimdışı

Pulcet

Forumun Bekçisi
Site Emektarı
10001.gif
:islam-tr

Hayırlı Günler............

Enfal.571 Çevrimdışı

Enfal.571

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
arkadaslar bisey soracaktim, yardim edebilirmisiniz acaba.
dün bi arkadasim yakindi: "ben kendimi Allaha veremiyorum, günah isliyorum pisman olup tevbe ediyorum ama yine ayni günahi isliyorum" diyordu.
namaz kilarken sukünet icinde olamiyorum, aklima baska birseyler geliyor, hatta Allah(c.c.) icin, yaptigim günahlar icin gözyasi bile dükemiyorum" dedi, bana ne yapmasi gerektigini sordu.
kendimce birseyler anlattim. bu konuda kitap tavsiye etmemi istedi, Kuran-i Kerimi tavsiye ettim hemen, cok cok okumasini istedim, ama sizin varmi bu konuda bildiginiz bir kitap? arkadasimiza baska ne tavsiye edebilirim?

deli Çevrimdışı

deli

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
kalbi yumuşatıcı, kişiyi Allaha yaklaştırıcı kitaplar tavsiye edilebilir. arkadaşının ne tür kitaplardan hoşlandığına göre değişir tavsiye edebileceklerimizde... sosyal içerikli kitaplardanmı hoşlanır, romanlardanmı yada edebi eserlerdenmi :huhuuhuu

NeZnam Çevrimdışı

NeZnam

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
kardeşın ve hepimizin Allah yardımcısı olsun.tam olarak belki istediğiniz kitap olamaya bilir ama mustafa islamoğlunun ''Alemlerin Rabbi ALLAH(cc)'' kitabını tavsiye edebilirim en azından başlangıç için iyi olur belki.

deli Çevrimdışı

deli

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
daha yeni okudun galiba... bir çırpıda tavsiye ettiğine göre beğenmiş olsan gerek :huhuuhuu

Enfal.571 Çevrimdışı

Enfal.571

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
deli ' Alıntı:
kalbi yumuşatıcı, kişiyi ALLAHa yaklaştırıcı kitaplar tavsiye edilebilir. arkadaşının ne tür kitaplardan hoşlandığına göre değişir tavsiye edebileceklerimizde... sosyal içerikli kitaplardanmı hoşlanır, romanlardanmı yada edebi eserlerdenmi :huhuuhuu

anladigim kadariyla roman tarzi kitap sevmio. edebi eserler olabilir. biraz iki ara bi derede birisi,galiba arkadas cevresi cok etkiliyor onu, ben fazla tanimiyorum ama biraz caktiriyor durumu. neyse pat diye sorunca benim aklima bisey gelmedi. ne yapsak bilmemki.

deli Çevrimdışı

deli

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
roman tarzı sevmiyorsa nasıl bi edebi meraklısı oluyoki... :huhuuhuu

deli Çevrimdışı

deli

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
edebiyat... raman, şiir, öykü, hikaye, destan, masal... :huhuuhuu

Enfal.571 Çevrimdışı

Enfal.571

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
heee tamam sen tür edebisinden bahs ediorsun, ö zür. biz burda almanca türkcesi konustugumuz icin baska anladim. simdi googledan baktim ne demek oldugunu :S

Üst Ana Sayfa Alt