İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gel saklan tabıkı :ahim korkma sen onların boyle olmalarından, onlar zararsız nağpıolarsa kendılerıne yapıolar :güldüm
pşşşşt uslu durun sızde korkutmayın ınsanları ama :hacınine
ahan bir tane daha çıktı forumumuzda....:şaplak :şaplak kendine gel ilDeleşme!!!:asabi
[/quote]
pulcet amca öyle degil, deli abi bana para verdi girislere girmeden sagda bi kapi varya tam ordan giriordumki bana dediki:"eger bana tezavrat yaparsan, sana $eker, cikolata vercem " dedi, tabii kabul etmedim "jelibonda vercem üstüne birde 5 lira" diyince dayanamadim napiimm.
ama söyle onlara böle cok sesli bagirmasinlar, cok ürkütücü :ürkütücü
Gel saklan tabıkı :ahim korkma sen onların boyle olmalarından, onlar zararsız nağpıolarsa kendılerıne yapıolar :güldüm
pşşşşt uslu durun sızde korkutmayın ınsanları ama :hacınine
pişşşşşşşşşşşşşt noluyooooooooooooooz o bitek benim tesem olabiler sen başka teyse bul kendine :şaplak nolmuş hem burda iki gün girmedik karışmış ortalık
pişşşşşşşşşşşşşt noluyooooooooooooooz o bitek benim tesem olabiler sen başka teyse bul kendine :şaplak nolmuş hem burda iki gün girmedik karışmış ortalık