Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gel saklan tabıkı :ahim korkma sen onların boyle olmalarından, onlar zararsız nağpıolarsa kendılerıne yapıolar :güldüm
pşşşşt uslu durun sızde korkutmayın ınsanları ama :hacınine
ahan bir tane daha çıktı forumumuzda....:şaplak :şaplak kendine gel ilDeleşme!!!:asabi
[/quote]
pulcet amca öyle degil, deli abi bana para verdi girislere girmeden sagda bi kapi varya tam ordan giriordumki bana dediki:"eger bana tezavrat yaparsan, sana $eker, cikolata vercem " dedi, tabii kabul etmedim "jelibonda vercem üstüne birde 5 lira" diyince dayanamadim napiimm.
ama söyle onlara böle cok sesli bagirmasinlar, cok ürkütücü :ürkütücü
Gel saklan tabıkı :ahim korkma sen onların boyle olmalarından, onlar zararsız nağpıolarsa kendılerıne yapıolar :güldüm
pşşşşt uslu durun sızde korkutmayın ınsanları ama :hacınine
pişşşşşşşşşşşşşt noluyooooooooooooooz o bitek benim tesem olabiler sen başka teyse bul kendine :şaplak nolmuş hem burda iki gün girmedik karışmış ortalık
pişşşşşşşşşşşşşt noluyooooooooooooooz o bitek benim tesem olabiler sen başka teyse bul kendine :şaplak nolmuş hem burda iki gün girmedik karışmış ortalık