İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben kızmadımki :şaplak kitapta güzel bir kitap hem :hıh sadece her kitap herkese tavsiye edilmez. ilgili kardeşin kafa yapısını bilmediğimiz için ters etki yapabilir :huhuuhuu
ya tam olarak ne tür kitaplari sevdigini sormadim, cok perisan bi hali vardi bende detaya inmedim. risale okuyormus vakit bulunca, onu biliyorum ama oda fayda etmedigine göre galiba tam olarak bisey anlamiyor. Türkcesi cok güzel ama yani böyle kitaplar oluyorya islami kelimeler cok fazla kullaniliyor, öyle olmasin bence. anlatabildimmi???
ben kızmadımki :şaplak kitapta güzel bir kitap hem :hıh sadece her kitap herkese tavsiye edilmez. ilgili kardeşin kafa yapısını bilmediğimiz için ters etki yapabilir :huhuuhuu
ya tam olarak ne tür kitaplari sevdigini sormadim, cok perisan bi hali vardi bende detaya inmedim. risale okuyormus vakit bulunca, onu biliyorum ama oda fayda etmedigine göre galiba tam olarak bisey anlamiyor. Türkcesi cok güzel ama yani böyle kitaplar oluyorya islami kelimeler cok fazla kullaniliyor, öyle olmasin bence. anlatabildimmi???
islami kelime derken aslinda öle demek istemedim, hani böyle günümüz türkcesinde kullanilmayan kelimeler varya (biraz osmanlica tarzi) onlardan diyorum. düsünki bir insan hic islamla ilgilenmiyor, o tür kitap okumamis, böyle insanlara nasi bisey tavsiye edersin?
( benim türkcem ammada kötümüs hee, onu fark ettim su an ) :korktum
türkçende sorun yok... benim gibi yarım akıllıya dert anlatmaya çalışıyorsun sadece... ::
ben öyle birine eğer mizahtan anlıyorsa feyzullah birişik ten şeytan busete çok kızacak-1 isimli 3 ciltlik kitabı hediye... hediye ve hediye ( taş geldimi ) ederdim :: set derken abartmayalım. çok kalın ve uzun soluklu kitaplar değil.
olaylara akli davranıyorsaçok hafif bir dili olan mevdüdiyi tavsiye ederdim. özellikle üzerine basa basa hatta zıplaya zıplaya mevdüdinin cuma konuşmaları isimli kitabını tavsiye ederdim...
olaylara sosyal, tolumsal ve insani yapı anlamında bakıyorsa ali şeriatiden imnsanın dört zindanını tavsiye ederdim.
olayları islami toplum bazında değerlendiriyorsa seyyid kutuptan yoldaki işaretleri tavsiye ederdim...
birazdaha yoğun islami bilgiler gerekiyorsa mehmet göktaşın kitapları çok güzeldir...
edebi bir anlatımda islamı öğretecek iseniz ramazan kayan kitapları güzeldir. islam tarihi hususunda ihsan süreyya sırmayı tek isim olarak ta verebilirim.
mustafa islamoğlunun tefsir usulü güzel kitapları var. yürek devleti, yürek fethi, neznamın tavsiye ettiği kitabıda var ama beni en çok etkileyeni küçük bir kitabı olan adayış risalesi... çooooook güzeldir.
olayları islami toplum bazında değerlendiriyorsa seyyid kutuptan yoldaki işaretleri tavsiye ederdim...
birazdaha yoğun islami bilgiler gerekiyorsa mehmet göktaşın kitapları çok güzeldir...
edebi bir anlatımda islamı öğretecek iseniz ramazan kayan kitapları güzeldir. islam tarihi hususunda ihsan süreyya sırmayı tek isim olarak ta verebilirim.
mustafa islamoğlunun tefsir usulü güzel kitapları var. yürek devleti, yürek fethi, neznamın tavsiye ettiği kitabıda var ama beni en çok etkileyeni küçük bir kitabı olan adayış risalesi... çooooook güzeldir.