Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Duyuru Girişler de Burdan Olsunn..

• Konbuyu başlatan "iNŞiRaH"
  • Başlangıç tarihi
Pulcet Çevrimdışı

Pulcet

Forumun Bekçisi
Site Emektarı
ALEYKÜM SELAM..eylem....

ahan şaplakçı başı sümeyye de gelmiş ...:muhaha ...

NeZnam Çevrimdışı

NeZnam

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Allaaaaaaaaaahhhhhhhhh irem sen diyorsun sümeyye awesomenin gerçek yiğeni bu durumda sen ortak çıktın sonun çok kotu gorunuyor sumeyye nın acıması yoktur alır butun cıkolatalarını

awesome Çevrimdışı

awesome

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
iramcim sumeyyemle aranızda anlasacaksınız artık benım ıcın problem yok ama sumeyye ıle anlas ıkınızınde teyzesı olurum ben olmadı baska bı cozum yolu buluruz (sumeyyem benım gercek yıgenım) :güldüm
jelıbonların ıcındede uygun olmayan maddeler varmıs onun ıcın yemememız gerekıo
delıye gelınce ,o geldıgı zaman kendı cezasını ceker baskasını da yakmayalım sımdık onun yerıne

deli Çevrimdışı

deli

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
herkes sakin olsun... panikyok... ben geldim... :keserim

Enfal.571 Çevrimdışı

Enfal.571

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
NeZnam ' Alıntı:
Allaaaaaaaaaahhhhhhhhh irem sen diyorsun sümeyye awesomenin gerçek yiğeni bu durumda sen ortak çıktın sonun çok kotu gorunuyor sumeyye nın acıması yoktur alır butun cıkolatalarını

Banane yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. kirk yilda bi teyze buldum vermem onaaa, gerekirse savasirizzz sümeyye hanimla :cihad :cihad :mücahit :eek:ynok :asabi :duello . kim oldugumu görmek istinmi sümeyye, elim cok agir :şaplak evel Allah laz tokadim meshurdur heeee, verionmu teyzemi ban ageriii ????

deli Çevrimdışı

deli

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
anaaaaaaaaaaa... tüm laz uşakları birbirini bulmuşlar... birazdan güzel bir kapışma başlar herhalde

:mısır

Enfal.571 Çevrimdışı

Enfal.571

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
deli ' Alıntı:
anaaaaaaaaaaa... tüm laz uşakları birbirini bulmuşlar... birazdan güzel bir kapışma başlar herhalde

:mısır

:) :) :) :)

ben bacimi okuldan almaya gidiom, hemen döncem ins. sen sümeyyeyi tut biryere kacmasin.

Pulcet Çevrimdışı

Pulcet

Forumun Bekçisi
Site Emektarı
~irem~ ' Alıntı:
pulcet ' Alıntı:
ALEYKÜM SELAM..eylem....

ahan şaplakçı başı sümeyye de gelmiş ...:muhaha ...

delinin cezasini buna kesekmi pulcet amca, hemide $ekerlerinide gasp ederiz :)

sümeyye ye ceza merza kesmez..o boyna :şaplak atar...onun pes temesi için elinden çukutalarını alman lazım...:huhuuhuu

eylemzayi Çevrimdışı

eylemzayi

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
~irem~ ' Alıntı:
arkadaslar bisey soracaktim, yardim edebilirmisiniz acaba.
dün bi arkadasim yakindi: "ben kendimi ALLAHa veremiyorum, günah isliyorum pisman olup tevbe ediyorum ama yine ayni günahi isliyorum" diyordu.
namaz kilarken sukünet icinde olamiyorum, aklima baska birseyler geliyor, hatta ALLAH(c.c.) icin, yaptigim günahlar icin gözyasi bile dükemiyorum" dedi, bana ne yapmasi gerektigini sordu.
kendimce birseyler anlattim. bu konuda kitap tavsiye etmemi istedi, Kuran-i Kerimi tavsiye ettim hemen, cok cok okumasini istedim, ama sizin varmi bu konuda bildiginiz bir kitap? arkadasimiza baska ne tavsiye edebilirim?

irem kardeş bende bir tavsiye vereyim inşallah
imam gazalinin kalplerin keşfi ve kimyayi saadet isimli eserleri anlamak isteyenler için çok faideli olacaktır inşallah bunun dışında mustafa islamoğlunun yürek devleti her tür kitap okuru için uygundur diye düşünüyorum

deli Çevrimdışı

deli

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
hııııııııı... orada yaşayan, kafası hunili çirkin yaratıktan bahsediyosuuuuuuun :dillll

awesome Çevrimdışı

awesome

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
:huhuuhuu nasıl yanı sen aynaya baktıgında orda yasayan kafası hunılı gur saclı yaratıkmı goruosun ? :güldüm

deli Çevrimdışı

deli

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
gür saçlı demedim :şaplak çirkin dedim. bana baktıkça dil çıkaran manyak bi tip :huhuuhuu

Üst Ana Sayfa Alt