Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Günün Duası

Hafsa binti Ömer Çevrimdışı

Hafsa binti Ömer

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
"Allahım!Kalbime senin korkundan öyle bir pay ver ki,nefsim günah işlemeye yöneldiğinde o korku benimle günahın arasına girsin!"
 
Hafsa binti Ömer Çevrimdışı

Hafsa binti Ömer

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Allah'ım! Canana can, cana canan, kalbe ferman ver!
Al işte ellerim, uzattım sana!
Ne olur, ne olur bırakma beni bana!
Sen bana yetersin, yetmem ben bana
 
U Çevrimdışı

ummudamla

Üye
İslam-TR Üyesi
Ebud derda nın duası ALLAH ım yüzümü bedenimi güzel yarattığın gibi ahlakımı da güzelleştir AMİN
 
Sûde binti Zem'a Çevrimdışı

Sûde binti Zem'a

Üye
İslam-TR Üyesi
Allah'ım şu anda hazır bulunanı ileride gelecek olanlarıyla, bildiklerim ve bilmediklerimle bütün hayırları Senden istiyorum. Şu anda bulunanı ve ileride gelcek olanlarıyla, bildiklerim ve bilmediklerimle bütün şerlerden Sana sığınırım. (Allahumme amin!!)
 
selsebil Çevrimdışı

selsebil

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Ey Rabbim!
Alimlerimize sorumluluk, avamımıza ilim, müminlerimize aydınlık, aydınlarımıza iman, tutucularımıza anlayış, anlamışlarımıza tutuculuk, kadınlarımıza şuur, erkeklerimize şeref, yaşlılarımıza bilgi, gençlerimize asalet, hocalarımıza ve öğrencilerimize inanç, uyumuşlarımıza uyanıklık, uyanıklarımıza irade, tebliğcilerimize hakikat, dindarlarımıza din, şairlerimize şuur, araştırmacılarımıza hedef, umutsuzlarımıza umut, zayıflarımıza güç, muhafazakârlarımıza perva, oturmuşlarımıza kıyam, donup kalmışlarımıza hareket, ölülerimize hayat, körlerimize görüş, suskunlarımıza feryat, Müslümanlarımıza Kur’an, Şiilerimize Ali, fırkalarımıza birlik, kıskançlarımıza şifa, kendini beğenmişlerimize insaf, küfürbazlarımıza edep, mücahitlerimize sabır, halkımıza özbilinç, bütün milletlerimize karar alma himmeti, fedakarlık kabiliyeti, kurtuluş yeterliliği ve izzet bağışla...


ali şeriati
 
Hafsa binti Ömer Çevrimdışı

Hafsa binti Ömer

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Rabbim!Geçici ve boş şeyLerLe yoruLan kaLbimi SevginLe doLdur..Her şeye Senin sevginLe bakabiLmeyi öğret.. [AMİN]
 
E Çevrimdışı

Ebu UBEYDULLAH

Üyeliği İptal Edildi
Banned
Ey, Kitabını indiren, Bulutları yürüten;

İslam düşmanlarını da müttefiklerini de yok et!




Ey Allah'ım,
onları ve cephanelerini Mücahidlere ganimet kıl!

Ey Allah'ım,
Sen bizim destekçimizsin, Sen bizim tek maksudumuzsun; Senin emrinle saldırır; Senin emrinle çekiliriz ve Senin emrinle savaşırız!

Ey Allah'ım!
Gök Senin göğün; arz Senin arzın; deniz Senin denizin, gökyüzünde ne kadar güçleri varsa onları düşür. Arzında ne kadar güçleri varsa, onları yok et, denizinde ne kadar güçleri varsa batır.

Ey Allah'ım,
onların hükmünü Sen ver, Seni asla mağlub edemezler.

Ey Rabbim,
onlardan kısasını al, Firavun ve kavmine verdiğin helakı onlara da ver,

Ey Allah'ım,
ülkelerini su taşkınlarıyla helak et, onları insana, paraya, yemeğe muhtaç bırak.

Ey Allah'ım,
onları mağlub et, yok et! Sen her şeye kadir olansın, en büyüksün.

Allah en Büyüktür!




"İzzet (güç, onur ve üstünlük) Allah'ın, Rasulü’nün ve Mü'minlerindir. Fakat münafıklar bunu bilmezler!" [Munafikun: 8]
 
İ Çevrimdışı

İki Hicretyolu

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Malik bin Dinar r.a şöyle dua ederdi:‎"""Allah'ım ! Kalbimizi sana yönelt ki ,seni iyi tanıyalım.Sana verdiğimiz söze uygun davranalım.Senin tavsiyelerini yerine getirelim.Allah'ım ! Bize iman güzelliği ver ,takva elbisesini giydir.Allah'ım ! Ölümden önce tevbe ediyoruz.Allah'ım bize dünya ve ehretin hayırlarını getirecek şekilde bak(Burada durur şöyle derdi:benim dünya hayrından parayı kastettiğimimi sanıyorsunuz? Hayır ben salih ameli kastediyorum.)Sana kavuşuncaya kadar salih amel işlememi nasip et ve o gün benden razı ol.EY ARZIN SEMANIN RABBI !SANA YÖNELİYOR VE SENDEN KORKUYORUZ. """""
 
Hafsa binti Ömer Çevrimdışı

Hafsa binti Ömer

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
ya rabbi!sapmaktan,sapıklığa sebep olmaktan,ihtilafa düşmekten,nifaktan,batılı savunmaktan,batıldan korkmaktan,acizlikten,zillete düşmekten,insanların ve cinlerin bütün yarattıklarının şerrinden sana sığınırız....
 
F Çevrimdışı

FatmaNeşe

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Allah'ım Cennet'lik kulun dahi olsam, beni kibire kaptırma, en günahkar kulunmuş gibi Sana devamlı Dua'larda bulunmamı nasib eyle.

Allah'ım en günahkar kullarından dahi olsam, beni umutsuzluğa düşürme, bana da Cennet'ine ulaşağım yolları bulmamda yardımcı ol, kolaylık ver.

Kanat vermediğin kuş uçamaz, hidayet vermediğin kul sana ulaşamaz.

Kalbimde sana olan sevgi, korku, saygı, Sen'in de beni sevdiğine, beni koruduğuna işarettir. Merhametini benden esirgemeyeciğini biliyorum.

Bütün Müslüman kardeşlerim için Sen'den mağfiret diliyorum, af diliyorum, ilim diliyorum.

Sen'in biz acizane kullarının Dua'larına ihtiyaci yok, bizim ama Sana Dua etme ihtiyacımız var. Sen biz olmasakta varsın, Sen'in varlığından bir şey eksilmez, ama Sen 'in varliğından haberi olmayanlar, inkar edenler bu dünyanın yaşayan cesetleridir. Bunu bir bilmiş olsalardı.

Kafasını deve kuşu gibi toprağa saklamakla Sen'in varlığını kavramak istemeyen ancak kendini aldatır. Sen'i kandırmak isteyen yalnız kendini kandırır. Sen'in varlığını inkar eden bilim adamlarının aklına şaşarım ben.

Ìşin komiği Allah'ın c.c varlığını bildikleri halde, sırf ademoğlunu yanıltmak için uğraşıyorlar. Allah'ın c.c yok olduğunun ispatı, var olduğunun ispatından daha zordur, imkansızdır. Allah c.c demek ki var, yok sa neden yok olduğunu ispatlama çalısmalarını sürdürüyorlar.
 
ibnikayyim Çevrimdışı

ibnikayyim

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
ALLAHIM AFF EDERSİN AFF ETMEYİ SEVERSİN BİZLERİ DE AFFF EYLE.....AMİİİN
 
Muzzammil Çevrimdışı

Muzzammil

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Allhım! Biz ancak sana ibadet ederiz, senin için namaz kılar, sana secde ederiz. Senin rızanı ve kulluğunu elde etmek için çalışırız, koşarız. Senin rahmetini umar, azabından korkarız.Şüphe yok ki Senin hak olan azabın kafirlere erişicidir.
 
A Çevrimdışı

Abdullah Yusuf

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
أللهم انصرهم وسدد رميهم وثبت أقدامهم وزد قواهم وألحقنا بهم

Allâh'ım onlara(Mücahidlere) yardım et / zafer ver, atışlarını isabetlendir, ayaklarını sabit kıl, güçlerini artır, bizi de onlara ilhak et.
 
İ Çevrimdışı

İki Hicretyolu

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Allah subhane wa tealaya dua ederken bazen Allah'ım hakkımda hayırlısını ver diyoruz,sonra hakkımızda hayırlı olanı verdiğinde BEĞENMİYORUZ..İlmin kapısı Hz Ali şöyle dua edermiş""""ALLAH'IM GÖNLÜMDE OLANI HAKKIMDA HAYIRLI EYLE ,HAKKIMDA HAYIRLI OLANA DA GÖNLÜMÜ RAZI EYLE"""" ....Amin amin amin...
 
Üst Ana Sayfa Alt