amin akhim, Rabbim senden razi olsun, seni cennetine alsin sana firdevs nasip etsin ve nasipse ve istiyorsan Allah yolunda sehadete ulas Amin
bak ne güzel dua aldin kardesim, kalpten dua ettim : )
mesajdada dedigim gibi biz müslümanlar beraber güler beraber aglariz, eger islam tr'yi eglence, keyif ve KAHVEHANE zannedip ulu orta gereksiz laf söyleyipde kendisini bilgili zanneden kisiler, eger bilseydi yemin ederim dün konusmazdi, "ellerim kirilsaydida yazmasaydim" diyecegi gün var hem ahirette hem bu dünyada ona rahat yok, biktim usandim bana ilgi çekme lafini yapistiranlara, onca derdi çekmek bana zevkmi verdi süleyman bey, ben yillardir yalnizdim, konusacak kimse bulamadim, üyelik tarihime bir bak, bak ve neden çok mesaj gönderdigimi anlamaya çalis,(ceviz ye faydali olur) burdaki kardesler tevhid dini, gerçek islami yasiyorlar, benim bildigim bu, içlerinde samimi olmayanlar var, napalim bende dertlerimi anlattimki yalnizliktan kurtulayim, yillarca Rabbimle konustum, bu siteyi taniyinca böylesi güzel kardeslerlede paylasip bana hem fikir vermeleri, hem sohbet etmeleri hemde dua etmeleri, yalnizlik çok kötü, ilgi çektim demissin sanada çekmeni veya çekmemeni konusunda sözü sana birakiyom, pc arkasindan laf atmak kolay ahirette 2 elim yakanda olacak, ozaman pc olmayacak bunu asla unutma....
kayitli oldugum zamandan bu yana bende çok degisikler oldu, önce ALLAH sonra bu sitede bana özelden olsun burdan olsun yardim eden akhiler Rabbim onlardan razi olsun, dertlerini ve sıkıntılarını gidersin, onlari cennette firdevs ile mükafatlandirsin ve sehadet serbetini içmeyi nasip eylesin, amin