O kadar var mı yaw?
K Çevrimdışı Kuşçu İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 25 Tem 2013 #122 samanpan' Alıntı: ne ısmarlayacak o genç adam. gelsin de biz ısmarlayalım demiyon. la varya nası bi mezarcı oldun sen ya. aha senin adın mezarcı olsun. buldum Genişletmek için tıkla ... Hiç de oruçluyum da demiyosun. Allah bilir tenhada tenhada götürüyorsundur, seni hayın seniiii!
samanpan' Alıntı: ne ısmarlayacak o genç adam. gelsin de biz ısmarlayalım demiyon. la varya nası bi mezarcı oldun sen ya. aha senin adın mezarcı olsun. buldum Genişletmek için tıkla ... Hiç de oruçluyum da demiyosun. Allah bilir tenhada tenhada götürüyorsundur, seni hayın seniiii!
Çevrimdışı sirati mustakim İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 25 Tem 2013 #123 Okçu' Alıntı: O kadar var mı yaw? Genişletmek için tıkla ... var akhi var :friends_1_1:
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 26 Tem 2013 #124 Allah bereket versin olmayana daha çok versin zulm coğrafyalarında iftarı sahuru belli olmayanlara yardım etsin bizi de affetsin.
Allah bereket versin olmayana daha çok versin zulm coğrafyalarında iftarı sahuru belli olmayanlara yardım etsin bizi de affetsin.
K Çevrimdışı Kuşçu İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 26 Tem 2013 #125 samanpan' Alıntı: Allah bereket versin olmayana daha çok versin zulm coğrafyalarında iftarı sahuru belli olmayanlara yardım etsin bizi de affetsin. Genişletmek için tıkla ... Amiiin. Haydi gel biz de gidelim.
samanpan' Alıntı: Allah bereket versin olmayana daha çok versin zulm coğrafyalarında iftarı sahuru belli olmayanlara yardım etsin bizi de affetsin. Genişletmek için tıkla ... Amiiin. Haydi gel biz de gidelim.
K Çevrimdışı Kuşçu İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 26 Tem 2013 #127 Taaaa o diyarlara, elimize bir kılıç da biz alalım. Sen kılıç salla ben ok atarım. Sen sonra düşman arasına dal kılıçla istişadi eğlem gerçekleştir, ben de arkandan bixi ile ok sıkarım.
Taaaa o diyarlara, elimize bir kılıç da biz alalım. Sen kılıç salla ben ok atarım. Sen sonra düşman arasına dal kılıçla istişadi eğlem gerçekleştir, ben de arkandan bixi ile ok sıkarım.
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 26 Tem 2013 #128 zekiye bak ben kılıç sen bixi. gidelim ama. belki şehid olur da kurtuluruz
A Çevrimdışı Abdullah Yusuf İslam-tr Sakini Site Emektarı 26 Tem 2013 #129 sonra biz goygoycu oluyoz ...
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 26 Tem 2013 #130 Abdullah Yusuf' Alıntı: sonra biz goygoycu oluyoz ... Genişletmek için tıkla ... bu arkadaş da gelsin. bana bişey olursa kahrından ölür. kahrından öleceğine orda bi iki kişi öldürür belki islama katkı olur
Abdullah Yusuf' Alıntı: sonra biz goygoycu oluyoz ... Genişletmek için tıkla ... bu arkadaş da gelsin. bana bişey olursa kahrından ölür. kahrından öleceğine orda bi iki kişi öldürür belki islama katkı olur
K Çevrimdışı Kuşçu İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 26 Tem 2013 #131 samanpan' Alıntı: zekiye bak ben kılıç sen bixi. gidelim ama. belki şehid olur da kurtuluruz Genişletmek için tıkla ... Ama akhi kaçırdığın bir nokta var. Biliyon mu benim oklarımda barut yok. Olsun üzülme, ben de arkandan sapanla gelirim. Böylece olur "sapanpan".
samanpan' Alıntı: zekiye bak ben kılıç sen bixi. gidelim ama. belki şehid olur da kurtuluruz Genişletmek için tıkla ... Ama akhi kaçırdığın bir nokta var. Biliyon mu benim oklarımda barut yok. Olsun üzülme, ben de arkandan sapanla gelirim. Böylece olur "sapanpan".
K Çevrimdışı Kuşçu İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 26 Tem 2013 #132 samanpan' Alıntı: bu arkadaş da gelsin. bana bişey olursa kahrından ölür. kahrından öleceğine orda bi iki kişi öldürür belki islama katkı olur Genişletmek için tıkla ... O gogocu, biz gogocuları sevmeyiz. Bizim adamlarımız comecomecı olacak arkadaş.
samanpan' Alıntı: bu arkadaş da gelsin. bana bişey olursa kahrından ölür. kahrından öleceğine orda bi iki kişi öldürür belki islama katkı olur Genişletmek için tıkla ... O gogocu, biz gogocuları sevmeyiz. Bizim adamlarımız comecomecı olacak arkadaş.
Çevrimdışı HAMAS İslam-tr Sakini Site Emektarı 26 Tem 2013 #134 evet iftar işi ne oldu.C.tesi günü sultanahmet'de olacağım ben.
Çevrimdışı Ebu Yusuf İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 26 Tem 2013 #135 HAMAS' Alıntı: evet iftar işi ne oldu.C.tesi günü sultanahmet'de olacağım ben. Genişletmek için tıkla ... ne var sultanahmedde
HAMAS' Alıntı: evet iftar işi ne oldu.C.tesi günü sultanahmet'de olacağım ben. Genişletmek için tıkla ... ne var sultanahmedde
Çevrimdışı abdullah13 Aktif Üye İslam-TR Üyesi 26 Tem 2013 #136 Düzenlenecek mi bir iftar? Allah'ın izniyle katılırım.
Çevrimdışı HAMAS İslam-tr Sakini Site Emektarı 26 Tem 2013 #137 kafkas çeçen derneğinin iftarı var.oraya davetliyiz.islam-tr iftarını bedavaya getirebiliriz
K Çevrimdışı Kuşçu İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 26 Tem 2013 #138 HAMAS' Alıntı: kafkas çeçen derneğinin iftarı var.oraya davetliyiz.islam-tr iftarını bedavaya getirebiliriz Genişletmek için tıkla ... Akhi gel beni de al, birlikte gidelim.
HAMAS' Alıntı: kafkas çeçen derneğinin iftarı var.oraya davetliyiz.islam-tr iftarını bedavaya getirebiliriz Genişletmek için tıkla ... Akhi gel beni de al, birlikte gidelim.
Çevrimdışı Mukim Aktif Üye İslam-TR Üyesi 26 Tem 2013 #139 Okçu' Alıntı: Akhi gel beni de al, birlikte gidelim. Genişletmek için tıkla ... Nerde oturuyorsun ki sen?
Okçu' Alıntı: Akhi gel beni de al, birlikte gidelim. Genişletmek için tıkla ... Nerde oturuyorsun ki sen?