Bu sitenin görüşleri ile Vahhabiliğin görüşleri ortak noktada kesişince içime bir şüphe düştü. Kendi akidemden de şüphe ettim çünkü akidem bu sitedeki görüşlere göre şekillendi. Site vahhabi olsaydı akide olarak benimsediklerimi toptan unutur ve sıfırdan başlardım. Bugün anladığıma göre bu site vahhabi değilmiş. Şüpheye düşerek bu soruyu sordum. Sizi vahhabi olarak yaftalamadım. Mesele iyice anlaşıldı bu konuyu kapatabiliriz.
kardeşim sahabenin akidesi ne ise bizim de o dur inşeeAllah. Kabirleri ziyaret ederiz lakin sadece ölümü hatırlamak için. kabirde yatan zaatı aracı tutmayız çünkü Allahın cc. ilah sıfatı ile çelişir. Her nekadar iyi niyetle de yapılmış olsa türbeye gidip orada Allah cc. den bir hacetin için dua etmek orada yatan zaatı Allah ile arana aracı koymaktır. Nitekim rabbimiz zümer suresi 3. ayetinde şöyle buyuruyor.
''İyi bil ki; halis din, Allah'ındır. O'ndan başka veliler edinenler; onlara, sırf bizi Allah'a yaklaştırsınlar diye ibadet ediyoruz, derler. Doğrusu Allah, ihtilafa düştükleri şeylerde, aralarında hüküm verecektir. Muhakkak ki Allah; yalancı ve kafir olan kimseyi hidayete eriştirmez.'' zümer 3