Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SoruOkulda Cuma Namazı İçin İzin Alamazsam Özür Sayılır mı?
Bu biraz seninle alakalı kardeşim. Ben lisedeyken hocalar kimin muhafazakar kimliğe sahip olduğunu bildiği için arıza çıkarmazlardı. Laik biri olsa dahi bu tür konularda sivrilmeye cesaret edemezler. Sınıftaki diğer cuma kılmak isteyenler ile birlikte o saate denk gelen hocanın yanına gidin güzel bir üslup ile konuşun dersin bitmesine 10 dakika kala size müsaade etsin. Şeriatta çareler tükenmez
Bu biraz seninle alakalı kardeşim. Ben lisedeyken hocalar kimin muhafazakar kimliğe sahip olduğunu bildiği için arıza çıkarmazlardı. Laik biri olsa dahi bu tür konularda sivrilmeye cesaret edemezler. Sınıftaki diğer cuma kılmak isteyenler ile birlikte o saate denk gelen hocanın yanına gidin güzel bir üslup ile konuşun dersin bitmesine 10 dakika kala size müsaade etsin. Şeriatta çareler tükenmez
Kardeşim Allah yardımcın olsun. Ben lisedeyken (bundan 15 sene önce) okulun dış kapısını kitlerlerdi sırf öğrenciler cumaya gitmesin diye...Okul laik,alevi ve kemalistlerin hakimiyetinde olan bir okuldu. Ben de okulun sivri sivri demirlerinin üzerinden atlayarak yine Cuma'ya giderdim. Bitti, o kadar...Şeriat'ta çareler tükenmez