Soru Okulda Zorla Sakal Kestiriliyor, Ne Yapmalıyım?

rahilunmudbir Çevrimdışı

rahilunmudbir

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
selamun aleyküm we rahmetullahi we berakatuh okuduğum lisede zorla sakalımızı 0 kestiriyolar bundan dolayı önceden bi ceza almıştım bu konu hakkında ne yapmalıyım

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
Aleykumselam ve rahmatullah

Açıktan okuma imkanınız yok mu ?

alparslan26 Çevrimdışı

alparslan26

Euzu Billahi Mineşşeytanirracim
İslam-TR Üyesi
Bizede aynısını yaptırıyorlardı. Meslek misin kardeşim? Kısalt istersen tamamen kesmek yerine keçi sakalı bırak bıyıksız şekilde. Birde kapüşonlu giyin çeneni gizle. Arkadaşım öyle yapıyordu zamanında gizleniyordu. Müdürlere de görünmemeye çalış.

rahilunmudbir Çevrimdışı

rahilunmudbir

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Bizede aynısını yaptırıyorlardı. Meslek misin kardeşim? Kısalt istersen tamamen kesmek yerine keçi sakalı bırak bıyıksız şekilde. Birde kapüşonlu giyin çeneni gizle. Arkadaşım öyle yapıyordu zamanında gizleniyordu. Müdürlere de görünmemeye çalış.
anadolu. normalde hiç kesmiyodum kontrol yapmıyolardı bir anda yapıp ceza verdiler okul girişinde kontrol ettikleri için kapüşon falan yaramıyo maalesef. 2 3 ay sabredecez mecburen

alparslan26 Çevrimdışı

alparslan26

Euzu Billahi Mineşşeytanirracim
İslam-TR Üyesi
anadolu. normalde hiç kesmiyodum kontrol yapmıyolardı bir anda yapıp ceza verdiler okul girişinde kontrol ettikleri için kapüşon falan yaramıyo maalesef. 2 3 ay sabredecez mecburen
Allah sana yardım etsin kardeşim ve emeklerinin karşılığını versin kardeşim inşallah.

Ebu Lihye Çevrimdışı

Ebu Lihye

‎لا إله إلا الله
İslam-TR Üyesi
Maske takmayı bahane etsen çözüm olmaz mı acaba?

Abdulmuizz Fida Çevrimdışı

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
Tanıdık Dr var ise, cildinde sorun olduğundan dolayı tıraş olmaması gerektiğine dair rapor verirse hallolur. Bu tabi çok zor. Yahud makine ile kısaltarak çözüm bulmaya çalış

Geri
Üst Ana Sayfa Alt