B
Şimdi bazı şahıslar diyorlarya akpye oy verilmezse chpnin oyu artar o yüzdende oy vermemek günah hatta vacip Bende Şöyle düşünüyorum şimdi akpye oy vererek şeriat hilafet vs gelmez daha doğrusu oy vererek gelmez olduğumuz yerde sayıyoruz bari chp kazanırsa yine ne olduğu belli beli ediyor kendini bazı uyuyanlarda uyanır damarımıza basar chp biz rejimi yıkmak için ayaklanırız İnşAllah Sonra Mustafa kamal putunu yıkarız Bu Hayalimdir bu arada Sonra bira fabrikalılarına c4 yerleştiriyoruz Güm Allahu ekber binalinin yaptırdığı rakı fabrikaları varya onuda aynı şekilde. Ayasofya camide ezan okumuşlar buna seviniyolar ayıp ya ! o camiyi müze yapanlar utansın! camide ezan okumuşlar ne büyük başarı buna gülünür.Ben Türküm ama şu milliyetçilerden iğreniyorum Milliyetçilik putunuda yıkacaz Biiznillah. Düşünsenize cumhurbaşkanlığı sarayında TEVHİD bayraklarımızı dalgalandırıyoruz Tevhidi haykırıyoruz! Ben bu ülkede zorla başı örttürülen görmedim ben bu ülkede laikliği istiyorum diyip asılan görmedim ama Şeriat isteyen asıldı şapka takmayan asıldı daha geçenler Ahmet adında bir kardeşimizi bayıltana kadar darp etmişler. bilmiyorum şuan içimize atıyoruz ama Allah sonumuzu hayır etsin. Bunu niye yazdım bilmiyorum içimden çok geldi yazmak. birde Mücahidleri zalim terörist diyorlar halbukü Allah subhanehu teala ne buyuruyor Kafirler, zalimlerin ta kendileridirler.
Son düzenleme: