son zamanlarda okuduğum en güzel tespit
sırf tebrik etmek için üye oldum
Allah azze ve celle tekfircilerden ve zehirli fikirlerinden bizleri uzak eylesin
amin!
Ayrıca ben seçimlerde Abdullah Yolcu hocanın fetvasına ve getirdiği delillere dayanarak söylediği partiye 1 cumhurbaşkanı adayına da 1 kere olmak üzere iki sefer oy kullandım bundan sonrada aynı şekilde görüş beyan ettiği sürece söylediği yere oy vereceğim.
tebriğini kabul edemeyeceğim kardeşim. sen olayı çok yanlış anlamışsın.
CHP'li bir Türkiye'nin önce müslümanlar ve sonra tüm Türk halkı için zulümden başka bir anlamı olmadığını burada herkes biliyordur.
Beğenmediğimiz Diyanet İşleri tamamen yok olur, İlahiyat Fakülteleri, İmam Hatip Liseleri kapatılır, tesettürlü kadınlar insan yerine koyulmaz, bugün bile peçemizi görenler "siz de onlardansınız, biliyoruz, arap seviciler" diyerek aşağılarlarken o zaman canlı canlı ateşe verirler herhalde, "cihad"ı bırak "İslam" diyen hapse atılır belki.
CHP gelsin, biz ayaklanalım, bira fabrikası yakalım vs. rüyadan ibarettir demem bundan dolayı. Tebliğ için bu günler özlenen günler olabilir. O zaman 500 kişide tıkanmayız işte. İnşaAllah, keşke daha çok anlatsaydık, daha iyi anlatsaydık demeyiz. İnşaAllah herkes elinden geleni yapar. Benim sitemim burayaydı. Yaşadığımız ülkeye, yukarıda ağabeyin de bahsettiği üzere bebeğe davranır gibi davranmamız lazım. Hepimiz Suriye'ye gidemiyoruz cihad için. Keşke gidebilsek. "Türkiye'yi sevelim"den kastım bu ülkeden el etek çekip elalemi tekfir ederek kendi kabuğumuzda yaşamayalımdı. Yaşadığımız ülkede birlik olmak için birilerinin kuyruğumuza basmasını beklemeyelimdi.
Oy vermek, demokrasiye can suyu vermektir. Şirki beslemektir. Zulüm için kötünün iyisi yoktur.
Allah'a iman eden insan, istikbalini batılın eliyle güvenceye almak uğruna "Lailahe İllAllah" demekten vazgeçemez. Bu fetvayı veren insan mümin olamaz.
Kötü günler de gelsin biiznillah. Yoksa nasıl ayrışacağız?
O günler ki, biz onları insanlar arasında döndürür dururuz. Bu da Allah'ın sizden iman edenleri ayırt etmesi ve sizden şahitler edinmesi içindir. Allah zalimleri sevmez. (ÂLİ İMRÂN-140)
aişe zeyneb bu arada sui zan ettim, hakkınızı helal edin.
helal olsun akhi, sen de helal et.
Selametle...