Ve aleykum selam evet haklısın kardeşim yani yazından anladığım kadarıyla ehlisünnetim diyen bir kişinin her kadar kendisine sunni demesi ehli sünneti kast ediyorsa selef-i salihini takip eden tevhid ehlininde kendisine selefi demesi çok mantıklı tabi tıpkı tağutları red eden kişilerin yani bizlerin kendilerine tevhid ehli demesi gibi evet konu gayet açık olduğu kadar yazdığın da aslında çok mantıklı ama gelde bunu cahile anlat kafaları basmıyor adamlara tevhid diyorsun x parti şeriati getirecek diyor türk halkına bırak selefi anlatmayı daha hüccet sunamıyorsun aslında ilim ehlisin ama karşıdaki anlamak istemiyor yada kafası basmıyor Allah swt hepimize sabır versin ben o insanlara hüccet sunduğum zaman kendimi kaybediyorum tartışmaya giriyorum sonrada tevbe ediyorum aslında cahil bir davetçi bile olsam sabır edemdiyorum çünkü karşımdakine tağutların şirkinden bahsediyorum bizim doğudaki amcalarımızın lehçesi gib yaw gardaş hepimiz şirk ehliyiz zaten diyorlar veyahut onların biraz ilimden ama Tevhid den nasibini almamış insanlarıda nisa 60 suresini okuduğu halde 61.ayete muhatap olduğu zaman her iki ayetide kendi kafasına göre tefsir edebiliyor halbuki çok açık değilmi? Sana ve senden öncekilere indirilenlere böyle devam ediyor ayetin devamı ise münafıkların tağutlara muhakeme olduğunu rabbimiz söylüyor hepimiz biliyoruz zaten sonuç şu bu halkın cahili malum partinin şeriati getireceğine inanıyor üstelik şeriati getireceğine inanılan malum şahısta cahiliye hükmünü istiyor bizim cahillde bunu biliyor ama basmıyor kafaları ircanın ilim ehlileride nisa suresi 60 ve 61 ayetlerini okuyor ayeti maalsef anlayamıyor kafa halbuki sana ve senden öncekilere diyor böyle insanlar selefe hakaret ederler halbuki selefin selef-i salihin olduğunuda bilirler ama bi yandanda türkiye olmsaydı islam sahipsiz kalırdı derlerde Allah'ın swt dinine olmadık bidatler katıp dururlar Allah swt bize sabır versin rasullah saw nasıl dayanmış onların zamandaki müşrikler ve münafıklar daha beter bir haldeydi lakin islam iddasında bulunupta hakkı göremeyenlere şaşıyorum ben hepimiz onlara göre teröristiz Allah swt size rahmet eğlesim cevabınız için