İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu da benim en sevdiğim )
Girişte arapça konusmasında;
《Uzun zamandır Yemen'de bir cihad beldesinde sıkıştıklarını (kaldiklarını) burda yaklaşık bir buçuk yıldır ne kimseden bir mektup, ne bir iletişim aracı ne de bir haber olmadığından bahsediyor. Eşine sabretmesini soyluyor ve akabinden eşine dua ediyor. "Allah (suphanehu ve teala) seni hayırla mükafatlandırsın" diye..》
Bu da benim en sevdiğim )
Girişte arapça konusmasında;
《Uzun zamandır Yemen'de bir cihad beldesinde sıkıştıklarını (kaldiklarını) burda yaklaşık bir buçuk yıldır ne kimseden bir mektup, ne bir iletişim aracı ne de bir haber olmadığından bahsediyor. Eşine sabretmesini soyluyor ve akabinden eşine dua ediyor. "Allah (suphanehu ve teala) seni hayırla mükafatlandırsın" diye..》
Bir sene kadar önce dinlemiştim, arayabileceğim bütün anahtar kelimelerle birkaç kez aradım, bulamıyorum. Uygurca bir neşid, şöyle sözleri vardı:
Ulu rabbim, (...)
Menhecimiz kuran sünnet, saf akide pak diyanet
(...)
Bi bulduracak arkadaş var mı kardeşler?
Bir sene kadar önce dinlemiştim, arayabileceğim bütün anahtar kelimelerle birkaç kez aradım, bulamıyorum. Uygurca bir neşid, şöyle sözleri vardı:
Ulu rabbim, (...)
Menhecimiz kuran sünnet, saf akide pak diyanet
(...)
Bi bulduracak arkadaş var mı kardeşler?