A
Ama Kesinlikle Bir şeye inanıyorum Ki Bir şeyler yapmak istiorsak;
Bu sistemden , bu devletten ve bu halktan beri olduğumuzu hissettirecek şekilde eylem içerisinde bulunmalıyız ki Safların ayrılığı kesin bir şekilde ortaya çıksın.İnsanlar Açık bir şekilde neyi seçtiğini bilmeliler A partisine oy veren de Din Kaygısı taşıyorum diyor , B partisine verende , Ce partisine verende sistem karşıtı olup oy kullanmayan da , oy kullanmamak ile beraber bunu itikadi bir sorun olarak görmeyende, oy kullanmanın Şirk olduğunu söyleyen de, ya da cennet vadeden Sahte Şeyhler yaptıkları fiil hareket ve amellerde Din kaygısı Taşıdıklarını Söylüyorlar.
Unutmamak Gerek ki ; Mekkeli Cahiliye dönemi insanları da Çocuklarını diri diri gömerken Din KAYGISI taşıyorlardı.
Safların ayrılmadığı her dönemde yukarıda sıraladığım her bir kimse ayrı telden çalacak ve Din kaygısı taşıdıklarını iddia edecekler.Safların ayrılmasından kastım her yaptığımız faaliyeti aleni olarak yapmak ya da çıkıp protestolara katılıp ona buna yumurta atmak ya da elimize silahı alıp taksimde üç beş kişi vurmak değil elbette
Zaten darul küfür-darul islam fıkhının ehemmiyeti budur. Sen darul küfürde müşriklerden, kafirlerden safını ayırmak istiyorsan onların kızlarını almayacaksın, kestiklerini yemeyeceksin. Onlarla olan muhabbetin davetten öteye geçmeyecek. Bundan ötesi kalpte sevgiyi doğurur. Bu yüzden saflarını ayırmak istiyorsan bu kişilerden uzak durup Müslümanlarla oturacaksın. Sakalını uzatıp, bıyığını kısaltacaksın. Toplumun meşhur haramlarını -müzik,kadın vs- terkedeceksin. Zaten bunlar olduğunda sen istesende istemesende safların ayrılmış olacak.