Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Taliban’dan PKK Açıklaması (Video)

K Çevrimdışı

Küresel Haber

Üyeliği İptal Edildi
Banned
mevlevi-1024x575.jpg


Afganistan’da Amerika ve NATO işgaline karşı mücadele veren Taliban Hareketi’nin Paktika Vilayeti Sorumlusu Mevlevi Sengin Türkiye halkına yönelik ikinci bir mesaj yayınladı. Mesajında özellikle PKK’nın Kürt halkını ifsad ettiğine vurgu yapan Sengin, Abdullah Öcalan için “Cumhuriyetin 80 yılda Kürt halkına yapamadığı ifsadı 20 yıl içinde yapmayı başardı” şeklinde konuştu.

KÜRESEL HABER/Haber Merkezi

Afganistan’da Amerika ve NATO işgaline karşı mücadele veren Taliban Hareketi’nin Paktika Vilayeti Sorumlusu Mevlevi Sengin Türkiye halkına yönelik ikinci bir mesaj yayınladı. Mesajında özellikle PKK’nın Kürt halkını ifsad ettiğine vurgu yapan Sengin, Abdullah Öcalan için “Cumhuriyetin 80 yılda Kürt halkına yapamadığı ifsadı 20 yıl içinde yapmayı başardı” şeklinde konuştu.
Küresel Haber'e e-mail yoluyla gelen videolu açıklamayı ilginize sunuyoruz:

“CUMHURİYETİN KÜRT HALKINA 80 YILDA YAPAMADIĞI İFSADI ABDULLAH ÖCALAN 20 YILDA YAPTI”

Hamd alemlerin Rabbi olan Allah’a mahsustur. Salat ve selam Nebimiz Muhammed’in, ehli beytinin ve ashabının üzerine olsun. Ve bundan sonra;
Allah’ın selamı, rahmeti ve bereketi Türk halkının üzerine olsun.

Ey şanlı ecdadın torunları!

Şüphesiz ki sizler İslam’ın bayrağını asırlarca yücelttiniz ve İslam’ı kıtalara taşıdınız. Yakın tarihi bilen her müslüman Haçlı birliklerinin ve işbirlikçi mürtedlerin son asırda Hilafet-i Osmaniye üzerinde neler yaptıklarını bilir. Onlar hilafeti düşürdükten sonra cumhuriyeti kurdular ve 80 yıl içinde Türk halkına yaptıkları gözlerimizin önündedir. İslami ahlakı mahvettiler ve kendilerinde din ve ahlak olmayan bir toplum yetiştirmek istediler. Cumhuriyet bu ifsadı Türk halkı üzerinde başardığı gibi Kürt halkı üzerinde başaramamıştı. Ancak Haçlı birlikleri ve işbirlikçi mürtedler Kürt halkı üzerine de Abdullah Öcalan’ı musallat ettiler ve o da cumhuıriyetin Kürt halkına 80 yılda yapamadığı ifsadı 20 yıl içinde yapmayı başardı. Bizler Afgan Talibanı olarak ABD, NATO ve işbirlikçi mürtedler karşısında onların oyunlarının ve ne istediklerinin bilincinde olarak cihadımıza devam ediyoruz. Eğer cihadımız olmasaydı şüphesiz ki onlar Afgan halkını da ifsad edeceklerdi. Lakin Elhamdülillah bizler devam eden bu cihad sayesinde dinimizi, ahlakımızı ve mukaddesatımızı muhafaza ediyoruz. Aramızdaki binlerce kilometre, meşakkatler ve külfetlere rağmen bize destek veren Türk ve Kürt kardeşlerimiz İslam’ın bayrağını ve mukaddesatını yüceltmek için ülkemize geldiler. Ve onlar ailelerini, işlerini, rahat yaşamlarını bu yola feda ettiler. Biz sizleri de Allah yolunda mallarınızla ve canlarınızla cihada çağırıyoruz. Ve bizler Allah’tan bu yolda öldürülen Türk, Kürt ve diğer kardeşlerimizin şehadetlerini kabul etmesini diliyoruz. Allah’ın selamı, rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.

Açıklamanın Videosu (Türkçe Alt Yazılı):

 
E Çevrimdışı

Ebu & Dücane

Guest
türkiye,şimdi de abd türkiye suriye sınırında abd ile işbirliğine giderek taliban ve pkk yapılanmasını engelleyeceklermiş.islama karşı işbirlikçilikte abd ile arada sınır yok.Bunlar kendilerini en iyi müslüman olarak gösterenler üstelik.Bunlar için en iyi müslüman amerikanın istediği şekilde düşünen ve yaşayan müslüman oluyor.
 
K Çevrimdışı

Kozzsoy

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
türkiye,şimdi de abd türkiye suriye sınırında abd ile işbirliğine giderek taliban ve pkk yapılanmasını engelleyeceklermiş.islama karşı işbirlikçilikte abd ile arada sınır yok

Buna gerek yok zira suriyeli Kürtler kürdistancılık oynayıp Barzaninin askerlerini kabul ederek zaten amerikayı suriyeye fiili olarak yerleştirmiş durumdalar. ABD nin de kuzey ıraklı kürtleri bahane edip Kandildekilerin hamiliğini ettiğini bilmeyen yok . Zaten Suriyedeki Kürtlerin lideri de Türkiyeye gelip Türkiye ile federasyondan bahsetti , Esad sonrası islami devlet ile birlik olmak istiyoruz gibisinden bir laf çıkmadı ağzından ....
 
Üst Ana Sayfa Alt