Tamam işte güzel kardeşim, Anlattıklarına hiç bir itirazım yok. en son yazdıklarına katılıyorum. Mesele bu kadar. atatürkü anlatma bana. hepimiz biliyoruz o lanetli kafirin ne haltlar yediğini. Neden kendini yoruyorsun Zaten şeriti kaldırıp demokrasiyi getirenleri burada herkes tekfir ediyor. Burada kalsak hiç bir sorun yok. Ama sen türkiyede yaşayan herkesi umumen tekfir ediyorsun. tek ihtilafımız bu. Mesela beni sokakta görsen kafir diyeceksin. Ama akidemiz çoğunlukla aynı. İşte diyoruz ki demokrat oldugu açık olanlar, şeriata düşmanı olan, iskilipli atıf hocanın vs o zamanda ki alimlerin asılmasına sevinenler bunlar ancak kafirlerdir. Lakin bu hal üzere olduğu bilinmeyen kişilere islam alametlerinden ötürü umumen müslüman ediyoruz küfrünü görünce tekfir ediyoruz. bu kadar basit. Resul'un durduğu yerde duralım inşaaAllah. Selametle. Kırdıysam hakkını helal et.
Ben onu kardeş zaten bu milleti hastalıklı edende o değilmi dedi de o yüzden dedim bu milleti hastalıklı eden o değil atatürk yani demek için anlattım o kadar
Benim söyledigim şey bir insan sırf Allaha karşı çıkan ve halk tarafından sevinen hoca kılıgına girerek Allaha karşı çıkan insanlara destek çıkanları tekfir edip ne oldugunu çıkardı diye ona laf atmanızdır
İşte cehalet ve bilmemek bahane değildir işte kuranda araf süresi 172 173 ve 174 ayeti kerimede
172- "Hani Rabbin, Ademoğulları'ndan onların bellerinden soylarını dışarı aldı ve "Ben sizin Rabbiniz değil miyim? diyerek kendilerini birbirine şahit tutmuştu da onlar da "Evet şahidiz " demişlerdi. Allah kıyamet günü şöyle diyemeyesiniz diye bunu böyle yaptı; "bizim bundan haberimiz yoktu. "
173- `Ya da şöyle diyemeyesiniz diye; "Vaktiyle atalarımız müşrik olmuşlardı, biz onlardan sonra gelen kuşaklardık, bizi eğri yola sapanların yaptıklarından dolayı mı mahvedeceksin?"
174- "İşte ayetlerimizi böyle ayrıntılı biçimde anlatıyoruz ki, ola ki, doğru yola dönerler. "
Allah ayetinde bizim bundan haberimiz yoktu yada Vaktiyle atalarımız müşrik olmuşlardı, biz onlardan sonra gelen kuşaklardık, bizi eğri yola sapanların yaptıklarından dolayı mı mahvedeceksin diye demeyelim diye ayet indirmiştir
Bende kırdıysam sende Hakkını helal et o yolda dururuz inşallah Selametle