İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Esselamünaleyküm bilgisayarım nedenini bilmediğim bir sorundan dolayı ekran parlaklılığını düşüremiyorum. Şuan ekran parlaklılığı max. değerde, gözlerime ağrı girdi yaw. Bu sorunu çözmeyi bilen akhiler var mı?
maalesef akhi. Konuyu buraya açmadan önce yapabildiğim tüm araştırma ve yöntemleri yaptım ama sonuç değişmedi. Kayıt defterinden(regedit) dahi olmadı, yada ben yapamadım.
@Ahmed akhi ben baktim fn diye bir tus varmis ctrl'in yaninda ona basarak ayni anda F5 yaparsan parlakligi düsürüyor ve gene ayni sekilde fn tusuna basarak F6 yaparsan parlaklik yükseliyor, sakin fn tusum yok deme
@Ahmed akhi ben baktim fn diye bir tus varmis ctrl'in yaninda ona basarak ayni anda F5 yaparsan parlakligi düsürüyor ve gene ayni sekilde fn tusuna basarak F6 yaparsan parlaklik yükseliyor, sakin fn tusum yok deme
Esselamünaleyküm bilgisayarım nedenini bilmediğim bir sorundan dolayı ekran parlaklılığını düşüremiyorum. Şuan ekran parlaklılığı max. değerde, gözlerime ağrı girdi yaw. Bu sorunu çözmeyi bilen akhiler var mı?
Ahim babamın nokia tel. vardı ondada aynı sorun vardı parlaklik degişmiyordu, sonra tel. fabrika ayarlarına dönderince sorun düzeldi. Sana tavsiyem Win8.1 de ekran parlaklığını degiştirebilecek(windowsunki degil) programlar indir bi dene,
Ahi bu arada sorunu araştırdım, baya bir kişi senin duruma düşmüş dikkatimi çekense hep nvidialarda olmuş bu sorun, ahi çok büyük ihtimal nvidia ekran kartının driveriyle alakadır, eski ya da yeni driverleri kur bence..