İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ALLAHIN SELAMI RAHMETİ VE BEREKETİ üzerinize olsun
bizleri böyle güzel bir ortamda bir araya getiren ALLAHA HAMD OLSUN ve bu birlikteliğe vesile olan ev sahiplerimizden ALLAH RAZI OLSUN ...
fatma ablam ve rümeysa kardesım aramıza hoş geldınız.sanırım en küçük üyemiz rümeysa oldu bu durumda.
yüce ALLAH'IM ins rümeysa'ya hayırlı bir evlat, bir anne bir mümin olmayı nasıp eder ve ona uzun ve hayırlı bır ömür verir ıns.
fatma ablam ve rümeysa kardesım aramıza hoş geldınız.sanırım en küçük üyemiz rümeysa oldu bu durumda.
yüce ALLAH'IM ins rümeysa'ya hayırlı bir evlat, bir anne bir mümin olmayı nasıp eder ve ona uzun ve hayırlı bır ömür verir ıns.
ESSELAMUNALEYKUM ALLAHIN DEĞERLİ VE TAKVA SAHİBİ KULLARI;
SELAM OLSUN SİZLERE SELAM OLSUN EY GÖNLÜ ALLAH VE PEYGAMBER SEVGİSİ VE KORKUSU İLE DOLU OLAN KULLAR.SELAM SAYGI VE DUALARIMLA SİZLERE SAMSUNDAN SES VERİYORUM.
ALLAH SİZLERİ HER İKİ CİHANDADA AZİZ EYLESİN.DUALRINIZ KABUL GÖRÜP GÖNLÜNÜZ HUŞU İÇİNDE OLSUN.ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN.
HADİ SELAMUNALEYKUM
selamun aleykum kardeşlerim heppinizden allah razı olsun ben bu siteyi az evvel gördüm ve kayd oldum inşallah sizden öğreneeğim bir çok olacaktır heppinizden allah ebeden razı olsun
selamün aleyküm Rabbini bilen ve dinini yaşayabilen herkese...ben bu siteyi nette tesadüfen buldum... inşallah ilerisi için herşey hayırlara vesile olur... beni de aranıza alırsanız sevinirim..)...ben şimdiden sizlerle tanışmış olmaktan çok memnunum...kulaklarda hoş bir seda bırakmak isteğiyle... Allah (azze ve celle ) emanet olasınız...slm ve dua ile kalın...
selamun aleyküm!böyle bir site arıyordum ve
Allah'ın izniyle de buldum.
siteyi çok beğendim.inşallah bende sizlere yardımcı olurum.beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum.
Selamunaleykum dostlar
sizlerden Allah razı olsun nekadar mubarek bir iş yapmışsınız
bende bu yolda sizlerle elimden geldiğince birlikte olmak isterim.
Ben kalbi karayada yardımcı olursanız çok memnun olurum.
yeni kayıtlı oldum sayılır fakat birşeyler yazmak yeni nasip oldu Af buyrun
hayırlı günler dostlar
Rabbime emanet olun İnşallah
Esselamualeykum, ALLAH(C.C.) bu güzel işe emek veren herkesten razı olsun. Çok güzel olmuş ellerinize ve yüreklerinize sağlık. ben de yeni geldim ve cok memnunum geldiğim için. Görüşmek dileğiyle. Selam, sevgi, saygı, hürmet ve dua ile...