Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Allah'ın selamı üzerinize olsun ilk defa böyle bir siteye üye oluyorum islamiyetle ilgilenmeye 3 yıl önce başladım ve hiç birşey bilmiyom arasıra sorularım olacak "salkça"gelsede size gerçekten bilmediğim yada yorumunuzu öğrenmek için sormuş yada yazmışımdır Allahbu çetin yolda bizleri Kur'an yolundan ve Sünnet ışığından ayırmasın şimdiden Allah Razı olsun
sen rahat olkardeşim burda dalga geçecek kimse yok herkes belli bi amaç için burda herkez dostluk muhabbet adına var takma sen kımseyi kafaNA.......... : :wink: :wink:
s.a bende yenı geldım bu sıteye acemılık cekıcemı sanmıyorum buna benzer uye oldugum 4-5 sıte daha var....hayırlısıyla hepınızle tanısmak ıstıyorum.....
Bende bu siteyi bulalı iki gün oldu ve çok beğendim. ALLAH bu siteyi kuranlardan razı olsun. inşallah hayırlara vesile olur bizde mümkün olduğunca elimizden geleni yapmaya çalışıcaz inşallah.
ALLAH'ın Rahmeti ve Bereketi daima üzerinizde olsun Selamtle..