Duyuru Yeni gelenler Önce Buraya !!!

B Çevrimdışı

burak_

Üye
İslam-TR Üyesi
neden_ilim ' Alıntı:
arkadaşlar sizce neden ilim??

İlim hakimiyete giden yoldur ve aydınlatan bir ışıktır.

İlimden gidilmeyen yolun sonu karanlık.

İlimsiz insan susuz değirmen misali.

S Çevrimdışı

sultan_Aşk

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
:shock:SElamun Aleykum BEnde geldimmmmmmm bu foruma Herkeze selam olsun Hayırlara vesile olması DileĞiMle Allahın Rahmeti Bereketi üzerinizde Olsun.......... :shock:

Yayında VE yapımDa EMeği GEcen Tüm Yetkililerden Allah Razı oLsun...... :p :shock:

:shock:

!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
ve aleykum selam Allah razı olsun abdullahın babası aramıza hoş geldin..

T Çevrimdışı

tarihciramazan

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
:)aranıza bulunmaktan sevinçliyim inşallah üyeliğim hayırlara vesile olur.güzelliklerde buluşmak dileğiyle

S Çevrimdışı

sakal murat

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
SELAMUN ALEYKÜM ben aranıza daha bir saat önce katıldım ALLAH izin verirsede bundan sonra sık sık burada [email protected] msn adresim isteyen kardeşler ekleyebilir konuşulup yapılacak çok şey var

B Çevrimdışı

burak_

Üye
İslam-TR Üyesi
ve aleykum selam Allah razı olsun Aramıza hoş geldin arkadaşım. İnşallah sende bu güzel nimetten nasiplenirsin.

S Çevrimdışı

sonsa

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
selamunaleyküm kardeşlerim sitede bikaçgün takıldım çok hoşuma giti bende üye olayım dedim.inşallah çok güzel dostluklar kurarız bu forum sayesinde.

U Çevrimdışı

umre

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
a.s öncelikle herkesin kandili mubarek olsun bu siteye yeni üye oldum siteyi çok beyendim çok bilgi aktarımlı bi site başarılarınızın devamını dilerim allaha emanet olun

C Çevrimdışı

can_kiz

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
merhaba arkadaşlar bende yeniyim umarım paylaşacağımız çok şey olur saygılarımla...

Geri
Üst Ana Sayfa Alt