Duyuru Yeni gelenler Önce Buraya !!!

G Çevrimdışı

gülsultan

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
selamunaleyküm kardeşlerim ben de artık bu sitenin bir parçasıyım güzel şeyler paylaşmak dileğiyle rabbime emanet olun... :D

K Çevrimdışı

kervan

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
hepiniz hoşgeldiniz şerefler verdiniz, burayı tanışma bölümü olarak düşünmüşler sağolsunlar fakat aktif olamamış, zaten zamanla inşallah birbirimi tanıycaz, :D

N Çevrimdışı

nayil

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
selamun aleykum arkadaşlar nasılsınız iyisinizdir inşallah guzel bir forum yapanlara allah razı olsun......

B Çevrimdışı

baysal42

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
selamun aleyküm site dostları bizde acizane üye olduk hepinizi saygıyla selamlıyorum....

H Çevrimdışı

halidbinvelid

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
allahın lütfuyla ben de artık sizlerle yani din kardeşlerimle beraberim.elimden gelen kadarıyla değil canım pahasına herşeyde allah rızasını gözeterek yardımcıyım sizlere.

T Çevrimdışı

tahtaci

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
selamunaleyküm dostlar ben aranıza yeni katılan arkadaşlarınızdan olmak istiyorum işallah...
allaha emanet olun!

A Çevrimdışı

a_gokhan

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
zahir ' Alıntı:
merhaba arkadaslar, ben antalyadan ahmet gökhan, kendimi yeni bir sohbet ortamına girdiğim için şanslı hissediyorum. İnşallah bu site hayatıma yön verecek. Sizlerle tanısmak istiyorum.

Ç Çevrimdışı

çerkez

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
hayırlı günler ben yeni üye oldum sizlerle tanışmak istiyorum ve yapabilecegim şeylerin hemen üstesinden gelmek istiyorum

B Çevrimdışı

Bedel

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
selam arkadaslar ben istanbuldan ismail aslen giresunluyum çalısan biriyim yasım 29
aranızda banada yer varmı=?

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
selamunaleyküm kardeşler.
:D bende aranıza hoş geldim. bu sitenin yaşamasında emeği geçen tüm katılımcı kardeşler gibi allah benden de razı olsun. tabi sizlerdende
:} :lol:

L Çevrimdışı

loves

Üye
İslam-TR Üyesi
öncelikle herkese merhaba bende yeni geldim sayilir iki gün önce farkettim burayi tesadüfen ve cok hosuma gitti neyse fazla gevezelik yapmayim bu siteyi yapanlarin eline saglik

E Çevrimdışı

elifnur

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
s.a.

dilerim, Allah bu forumun hayırlara vesile olmasında yardımını esirgemez...

dua ile...

B Çevrimdışı

burak_

Üye
İslam-TR Üyesi
Duan için teşekkür ederim
Allah (c.c.) senden razı olsun arkadaşım.
İnşallah daha iyi yerlere geleceğiz sizler sayesinde
Selametle

Ş Çevrimdışı

şahin

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
SELAMUN ALEYKÜM ARKADAŞLAR bende aranıza katılmak isterim inşallah kabul edersiniz

Geri
Üst Ana Sayfa Alt