Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hepiniz hoşgeldiniz şerefler verdiniz, burayı tanışma bölümü olarak düşünmüşler sağolsunlar fakat aktif olamamış, zaten zamanla inşallah birbirimi tanıycaz,
allahın lütfuyla ben de artık sizlerle yani din kardeşlerimle beraberim.elimden gelen kadarıyla değil canım pahasına herşeyde allah rızasını gözeterek yardımcıyım sizlere.
merhaba arkadaslar, ben antalyadan ahmet gökhan, kendimi yeni bir sohbet ortamına girdiğim için şanslı hissediyorum. İnşallah bu site hayatıma yön verecek. Sizlerle tanısmak istiyorum.
selamunaleyküm kardeşler. bende aranıza hoş geldim. bu sitenin yaşamasında emeği geçen tüm katılımcı kardeşler gibi allah benden de razı olsun. tabi sizlerdende
:} :lol:
öncelikle herkese merhaba bende yeni geldim sayilir iki gün önce farkettim burayi tesadüfen ve cok hosuma gitti neyse fazla gevezelik yapmayim bu siteyi yapanlarin eline saglik
öncelikle herkese merhaba bende yeni geldim sayilir iki gün önce farkettim burayi tesadüfen ve cok hosuma gitti neyse fazla gevezelik yapmayim bu siteyi yapanlarin eline saglik