Zaten sen şu resimlerde polis tarafından yerde süründürülen kadınsın, değil mi? Hatta sen bir kaç sene cephede vuruştun, kafanada cop yedin. Değil mi? O yüzden sen çok takvalısın, böyle tekfirde ilimden iki gram nasibin olmadan konuştuğun için. Ama kafirleri ve tağutları tekfir edenler heyecanlı ve takvalı geçinen gençler değil mi? Sizin gibileri gördükçe gülüyorum. Cidden kendinizi hem birşey yapmış sanıyorsunuz, hemde yapmadığınız amelleri yapmış gibi muamele ediyorsunuz insanlara. Ne komik, eski münafıklar yaptıkları amelleri açığa vururlardı. Günümüz insanı yapmadığı amel ile, sanki kendisi o ameli yapmış gibi konuşup akıl veriyorlar.
Bunlar tek kaynağıda bağırsakları. Zamanında tağutları tekfir edenlerden gıcık aldıkları için (Ya da kötü anılara sahip oldukları için, ya da çocuk iken geçirdikleri bazı psikolojik tramvalardanda olabilir), şu an ishal modundalar. Sevmedikleri kişilere Yahudi bile gelse ona dostluk beslerler ya da onu desteklerler.
Zaten HAMAS nickli üyede Tayyib'in oğlu heralde, Tayyib gibi ulaşılması zor bir adamla bile görüştüreyim diyor. HAMAS'a da söylüyorum, Zinnureyn isimli şahsada söylüyorum. Ben buradayım, dileyene adreste veriyorum, beni Tayyible görüştürmeyen "ŞEREFSİZDİR". Ama kıvırmaca yok "Yok vakit yok" "Şu oldu" "Bu oldu" gibi laklaklar dönmeyecek.
Kaldı ki HAMAS'ın dediği ve Zinnureyn isimli kişinin konuştuğu şey ne İslam'da ne Yahudilikte ne Hristiyanlıkta ne de Mecusilikte olan birşey. İshal modunda oldukları için sallamak kolay. Tekfir edince yüzüne söylemek lazımmış, erkeklikmiş. Demek ki bizim Ehli Sünnet alimleri "MERTÇE ÇIKIP" biri Haccac'ın karşısına dikilip "Haccac sen kafirsin, yüzüne söylemessem ben takvalı geçinen karı kılıklı olurum he" dememiş. Hatta Yahudi Mursi ve onda tabii olan Talmutun kullarından daha az küfrü olan Tilmisani'yi bile tekfir ederken Ehli Sünnet karı gibi davranmış! Gidip yüzüne tekfir edememiş!
Tabii lafın merkezi beyin+kalp ikilisi değilde bağırsak+ağız ikilisi olursa, söylenilen boş ve saçma sözlerin ucu buraya bile gider. -Aslında bu sözleri sarfetmelerinin sebebi tekfirci dedikleri kimseleri hazmedememeleri, hadi bakalım ishaliniz hayırlıs olsun belki rahatlarsınız-
Ayrıca Ebu Kutub isimli kişi diyor ki "Kişinin küfrüne hükmettiysem gider yüzüne söylerim vs vs" Şöyle bir kaideye nereden vardınız? Hangi ayet, hadis veyahut alimin bir ameli? Yok efendim Müslümanların aklı bulanırmışmış.
Alimler tağutları tekfiri konuşmuşlar, bu adamların hangisi gidip tağutu yüzüne tekfir etmiş. Allah ayette diyor ki " Yekfuru bit tağut " yani kim tağutu tekfir ederse. Sende getirdin bir kaide dedin ki, küfrü olana yüzüne tekfir lazımdır. Demek ki Türkiye'deki Muvahhidlerin hiç biri muvahhid olamamış. Çünkü hiç biri çıkıp Tayyibin, Gülün, Arınç'ın vs 550 putun, Askeriyedeki tüm komutanların vs tek tek çıkıp tekfir edememiş?
Tekfir şer'i bir hükümdür, tekfir laf atmak, meydan okumak değildir. Heralde bu şahıslar tekfiri, "Erkeksen arkasından konuştuğun sözü yüzüne söyle" denir ya halk arasında, şer'i hüküm ile bunu birbirine karıştırıyorlar. Ya da cehaletlerinden bunların bile daha ne olduğunu bilmiyorlar. Tekfir yüzyüze yapılır gibi laklak edenler delil getirsinler, biz bağırsak kokusu çekmek istemiyoruz.
Son olarakta kimse okuduğum kadarıyla sen ne yaptıni cemaatin var mı gibi birşey dememiş ama, her asırda olduğu gibi bu tarz insanlar yaptıklarını -dişe değer birşey yokta burada- anlatırlar. Tabii HAMAS, sen amel adamısın, Tayyibi yerden yere vurmuşsun, tabii sen Tayyibin gidip yüzüne söylemesen gidip arkasından, o mücahidlerle gizemleri bağları olan cemaatinde yerden yere vurmassın di mi?
Zaten senin gibi cemaat ve dava adamları ne ara vakit bulup 24 saat nette takılıyorlar anlamıyorum?
Bıdı bıdı yapmayan, iş yapan amel adamlarının kerametimi bu yoksa???!!!
Nereden tutsan komedi bu insanlar ya, böyle problemleri olan kimseler internete gelip kendini gizemli, cemaat adamı, mücahidlerle bağı olan kimseler gibi sunmaya çalışıyor. Milletide kendileri gibi sanıyorlar. Ama yemezler.