Son paragrafta sancaktar dergisi ekibinden bahsetmiştim. Sadece Adem ağabeyi iyi tanıyorum görüşleri olarak. Bu yüzden haksızlık yapmaktan korktuğum için sizleride uyarmak istedim.
Yinede kendisinin açıklamalarından hangisinin doğru olduğunu göreceğiz..
Kardes güzel diyorsun, hos diyorsun. Bilmiyorum farkida misiniz, Adem Özköse cihadi kesimi kullanarak bu günlere geldi. Adam bazi kardeslerin facebooktaki iletilerine bile yanit vermiyor, sonra cikip birileri tarafindan o yazmadi, sonuna da hucurrat 12 yi kapak gibi yapistirmalar, iftira atmak vs gibi iletiler göndermek bence hic hos degil. (ademin facebooku)
O zaman biri cikar saadet partisinden der ki ya ben vekilim ama, kurana ters bir hüküm cikacaginda tuvalete kaciyorum, o gun rapor aliyorum ve benim hakkimda zan yapmayin derse bu dogru olur mu?
Hakan Albayragi tevhidi kesimin taktigi zaten yok, bir cok tevhidi müslüman icinde Adem Özköse var diye o dergiye abone oldu ve o dergiyi takip eder oldu. Sonra icinde birileri birsey diyecek hem de kendi sorumlu oldugu bölgeden sonra kendisinden direk duymamakla beraber yaziyi ben yazmadim ki diyecek.
Arkadas yukarida agir bir itham da bulunmus hakli olarak agir degil mi demissin, katiliyorum cok agir olmakla beraber, siz ce ben simdi ciksam tevhidi kesimi pesimden sürüklesem sonra da bizim gözümüzde zirvede olan insanlar, sehidler hakkinda olup olmadik bir yayin evinde bir yazi ciksa velev ki o yaziyi ben yazmasam orada durmam sizce bu tevhidi kesime karsi yapilan ne olur ?
Biz bile burada sitede bi kac yazi paylasacakken ( eski bulundugumuz sitelerden bahsediyorum ), bir köse yazisi yazarken sahsim adina yayinlanmadan önce, sitedeki diger yetkililere okuturdum, yetmedi ilmine güvendigim kisilere yetmedi en son cümle paragraf vs düzenlemeleri yaptirmak icin birilerine verirdim.
Simdi bu yazi öyle siradan bir yazi degil, Allahu alem bundan Adem yazmadigini varsaysak bile onun haberinin olmamasi cok uzak bi ihtimal...
Hadi zan yapmayalim, burada yapilan elestirilerin alayi, o dergi yayin evinde calisanlarin hepsinedir.
Bunu da ancak, adam gibi ya kendisini tezkiye edecek ya da dergiyle yollarini ayiracak.
Bunun yolu bu degilse o zaman kimse partilere vs birsey demesin.
Not: Senin Ademi ne kadar tanidigini bilmem ama emin ol buraya elestiri yapanlarin bir cogu belki de senden daha iyi taniyordur ademi.