Onlar özgür yaşıyor biz ise böyle dayatmalarla yaşıyoruz onlar istediği herşeyi yapıyor biz herşeyden kendimizi kapatıyoruz .Sonra neden Türkiye gelişmiyor. ABye alınmıyoruz. Herşeyin sebebi burda
EsSelâmu aleykum kardeşim, başörtüsü ve kadınlarının özgürlüğünü sorguladığını fark ediyorum, zamanında benzer şeyler hatta fazlası aklımdan geçtiği için seni çok iyi anlıyorum, ve beni haktan en çok uzaklaştıran şeylerden biri de ben sordukça ters cevaplar veren kişilerdi. Ancak Rabb'ime hamd olsun ki araştırdığım birçok batıl din arasından Rabb'im bana İslam'ı nasip etti, ana babadan öğrenilen geleneksel dini değil gerçek Tevhid Dini olan İslâm'ı öğrenmeyi nasip etti, Elhamdu Lillâh, Elhamdu Lillâh, Elhamdu Lillâh. Ve yemin ederim ki İslâm kadını en özgür kılan din. Bunun sebebi, kıyafet giyerken dahi nefsinin arzularına köle olmaktan kurtulup yalnızca Allâh'a köle olmak. Yemin ederim cilbab giydiğimden beri kendimi bir padişahın hanımı, yani sultan gibi hissediyorum; Yüzüme herkes bakamaz, bana herkes bakamaz, çünkü ben saygın bi kadınım diye. Başörtüsü ve Cilbabın giyilmesinin emredilmesinin hikmetine gelince, Allâh için kardeşim biraz düşünsen bunun sebebi çok açıktır; sen hiç oğluna tecavüz eden anne, oğlan kardeşine tecavüz eden abla duydun mu? Duyduysan kaç defa duymuşsundur? Ama kızına tecavüz eden baba, kardeşine tecavüz eden abi defalarca duyulmuştur. Kadınlar erkeklere çekici kılınmıştır bunu Nisa Suresinde bulabilirsin inş. Bi noktadan sonra kendilerine mani olmaları pek de mümkün değildir. Dikkat ettiysen Rabbimiz zinaya yaklaşmamamızı emretmiştir. Çünkü yaklaştığımız takdirde mıknatısa bi noktadan sonra engel olamayıp birbirine yapışması gibi artık geri dönüşü olmuyor. Tekrar söylüyorum Allâh erkekler kadınlara çekici kılınmıştır diye buyurmamış, kadınlar erkeklere çekici kılınmıştır. Ve bahsettiğim o Ayette erkeklere çekici kılınanlar arasında ilk sırada kadınlar gelmektedir. Bu kadını değersizleştiren bir şey değildir, aksine değerini gösterir. Bi hocanın güzel bi videosu vardı orda, evinize gelsem paralarınızı görebilir miyim, mücevherlerinizi görebilir miyim desem bunları bana göstermezsiniz, onları kasalarda saklarsınız, bizim kadınlarımızsa paralardan çok daha değerlidir demişti, çok da haklıydı. EsSelâmu aleykum
Dini sorgulamaya gelince, eğerki maksadın güzelce öğrenmek ve amel etmekse ne diyebilirim ki, fakat böyle şey mi olur yaa diye sorgulamaksa bu uygun değildir ve teslimiyetle bağdaşmaz. Sormak ayrıdır sorgulamak ayrıdır. Niyetimize dikkat edelim inş. Zaten niyet sorgulamaksa Rabb'imizin bizi doğruya ulaştıracak yardımını nasıl bekleyebiliriz ki