Allah Azze ve celle dinimizi ilk günkü saflıkta yaşayabilmemizi nasip etsin bütün İman sahiplerine , bana tevhidi ikram ettiği için rsbbime Hamd olsun , yanıldığım ve bilmediğim durumlar için beni ve büyün kardeşlerimi affetsin, bana dini mi öğreten Peygamber sav. Efendimiz ve bugüne kadar kendini Allah'ın dini ni tebliğe çalışan bütün Salih'lere şu an ki hocalarıma , selef kardeşlerime ve sizlere Allah Azze ve celle ecirlerini , rahmetlerini , bereketlerini ve selematlerini versin.rabbim beni ve İman sahiplerini riyadan korusun İstanbul'a medreseye gittiğimde kıldığımız cuma namazını ve diğer namazları hala unutamıyorum Bursa da yaşadığım için de her zaman gitmek nasip olmuyor, zaten camilerde namaz kılmak beni kuşkuya düşürüyordu medreseden sonra bu benze cami cemaatine karşı buğz a dönmeye başladı , hatta şuan da dahil pek gitmiyorum , eğer hata ediyorsam Allah Azze ve celle beni affetsin. Bu bende şeytanın vesvesesine dönmesinden korkarım ve Allah'a sığınırım, kalbimin mutmain olması için , kalbini açıp bakamadığımız için çoğu insan Müslüman bu ülkede bu bizi islam beldesi yapar ve namazın cemaatle kılınmasını emreden onca nass varken terkini açık tehditle öğrendiğimden bu durumu mu vesveseye bağlamaya çalışıyorum , ama yazılanları okudum cami imamına yarın gitmeye karar verdim inşeALlah , kalbimin mutmain olması için imamdan neyi öğrenmeliyim ? Selamün aleyküm ve rahmetullah ve berekatuh