İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Orda ebedi olarak kalıcıdırlar; o, ne güzel bir karargah ve ne güzel bir konaklama yeridir.
De ki: “Sizin duanız olmasaydı Rabbim size değer verir miydi? Fakat siz gerçekten yalanladınız; artık (bunun azabı da) kaçınılmaz olacaktır.”
(Furkan Sûresinin 76. ve 77. Ayetleri)
Değerli Kardeşlerim Kur'an da geçen dua ayetleriyle dua ezberleme dersine tekrardan başlıyalım İNŞALLAH....... bende varım diyen kaç kişi var önce onları bilelim.........HAYDİN DUAYA .... HAYDİN KURTULUŞA
Rabbim! beni yalanlamalarına karşı bana yardım et.
bu haftadaki dua ezber dersimizi verdik bir hafta içerisinde ezberleyen aşağıya ezberlediğini yazsın ...ilk önce ecir almak isteyen bu tatlı hayır yarışına katılsın......Allah hepimizi firdevs cennetlerinde ağırlasın inşaallah..(arapçası ve türkçesi beraber ezberlenecek)
ve aleykum selam yeni gördüm Allah mubarek etsin firdevs cennetlerinde ağırlasın inşallah ezber dersimizin ikincisi olarak yerini aldın azmini ve gayretini artırsın inşallah artık diğer duamıza geçebiliriz......selametle
bizi zalimler topluluğundan kurtaran Allah a hamd olsun.
hadi ecir avcıları bir haftalık süremiz başlamış bulunmakta.......ezberleyenler le burda buluşalım inşallah......Allah hepimize zihin açıklığı ezberlemek için gayret ve şevk versin inşallah.........selametle kalın
ve aleykum selam yeni gördüm Allah mubarek etsin firdevs cennetlerinde ağırlasın inşallah ezber dersimizin ikincisi olarak yerini aldın azmini ve gayretini artırsın inşallah artık diğer duamıza geçebiliriz......selametle
Allah subhanehu ve teala razı olsun. Amiin ecmain kardeşim. Rabbim bizleri firdevs cennetine layık olacak kullarından eylesin. Rabbim hepimizin gayretini artısın. Allah'a emanet olun.