Hele bir bakar mısın hala bir sorun var mı?
Sorun duzelmis hocam Allah razi olsun.
Oncelikle size karsi siteye karsi bir sorunum yok Allah razi olsun sizlerden , ben cezami hakettigimide biliyorum sorun bende kendime bazen hakim olamiyorum. O yuzden istedim uyeligimin sonlandirilmasini istedim
Hocam birileri bu oy meselesini , parti meselesini kullaniyor,simdi zan da bulunuyorsun diyeceksin ama , bu parti ve oy meselesi bazilarinin umurunda bile degil,burda sadece kara propanga yapiyorlar. Oy vermek itikad meselesi falan ciddiye aldiklari yok , sadece gelip buraya bu meseleden yararlanim herkesi tekfir edip , akpye ve erdogana hakaretler ediyorlar.
7 haziran secimlerinden onceydi yanlis hatirlamiyorsam biri buraya gelip akpye oy atmayin kime atarsaniz atin seklinde bir konu acmisti,gene zamaninda birisi hukumet Turkiyeyi ic savasa sokcak diye kehanetlerden bulundu o sure gecti gitti ortaliklarda yok.
Birilerinin derdi uzum yemek degil bagciyi dovmek , yukarda tartisdigim uye baska bir sey soruyorum adam cok baska cevap veriyor ki onada tek kelime etmemisim ,ustelik suleyman incek nicli kardese sormusun sorumu , onun mursi ve tayyip tespitini anlmaya calisiyorum.
Benim nacizane gorusum bu parti ve oy meselesini ,bizim goruslerimiz bellidir deyip kestirip atmak. Okuyup anlamak isteyen Tevhid bolumunde uzunca islenmis zaten konu , ordan okuyabilir
Ozellikle her kiliga girmekte usta olan fetosisterin bunu iyi kullaniyor. Adamlar twiterde her gorusten hesaplar acip kendi amaclari icin kullaniyor ,burda neden yapmasin.
Guncel meselelerde zaman zaman tabi tartisilacak ama hakaret ve tekfir isin icine girerse, bunun ne bu siteye nede biz muslumanlar yarari dokunmayacaktir diye dusunuyorum.