ي
saçmasapan konuşma,trafik ışıkları peygamberin emri mi ki ona göre caiz yada değildir diye hüküm verilsin,işine geldimi rafızilerin sofilerin vahhabiler hakkında söylediklerini söylüyorsun..kısasa kısas,el kesme,faiz,zina,putlar gibi konular şeriatın içine giriyor..sen biz rahat edelim akpeye oy verin diyorsun,ak parti ırakla afganistandaki müslümanların öldürülmesine ortak oluyor,ordaki müslümanların hakkı ne olacak
Peygamber zamanında kalaşnikof mu vardı da bugün "mücahidler" kalaşnikof ile savaşıyorlar? Kısas, el kesme, faiz, zina, putlar falan demişsin de neden demişsin anlayamadım. Benim bunları içeren şeriatı kabul etmediğimi falan zanettin sanırım. Ben "akp'ye oy verin" dediğimi hatırlamıyorum sadece akp'nin olmasının müslümanlar için daha iyi olabileceğini söylüyorum. Akp Irak ile Afganistan'daki müslümanların öldürülmesine ortak oluyor diyorsun da senin savunduğun el-kaide gibi örgütler gerek doğrudan canlı bombalarla, gerekse de abd'nin kendilerini bahane edip oraya buraya girmesiyle müslümanların öldürülmelerine sebeb oluyorlar. Chp gelince hiç müslüman kanı dökülmeyeceğini, chp'nin müslümanların fedailiğini yapacağını falan mı zannediyorsunuz siz yoksa?