Öncelikle herkese selam!
Bu gün tesadüfen buldum burayı ve videonun ancak yarısını izleyebildim.Kim hazırlamışsa Allah razı olsun. İlk öncelikli olarak bir sorum olacak,
Benim dini konularda yazılar yazdığım bir blogum var ve ileride yazacağım konuların birinde bu videonuzu yayınlayabilirmiyim yoksa telif sıkıntısı var mı?
Bu arada said nursiyi körü körüne savunanlara şunu söylemek isterim,eğer bir adamın söylediklerinin yüzde doksandokuzu doğru olsa bile, yüzde birlik sözüyle Allah'a şirk koşuyorsa,bu adamın hiç bir sözüne itibar edilmez ayrıca islamın ana prensibi gereği böyle bir adam dinden çıkmış demektir.O zaman Allah'ın sözü dururken başka söz aramanın anlamı nedir? Allah'tan başka hidayet veren kim vardır?
Şunu da söyleyeyim,eğer said nursi akıl hastasıysa bir şekilde işin içinden sıyrılır (tabi gerçekten akıl hastasıysa) Peki bir akıl hastasının sözünü duyup akletmeyip sapan adam kurtulur mu? Kur'an'a göre asla.Eğer bu saçmalığı görüp aklını işletmezse birisi;
Allah'ın izni olmadıkça hiçbir benlik iman edemez. Allah, pisliği, aklını kullanmayanlar üzerine bırakır. YUNUS SURESİ 100.Ayet
Şimdilik bu kadar yazalım ve açılışı yapmış olalım hepinize sevgiler. Ha bu arada eğer reklam sayılmazsa benim blogum ;
gercekelektronik.blogspot.com ayrıca burada benim olası yanlışım ve eksiklerimi giderme de yardımcı olursanız sevinirim.
Ama derseniz ki,kardeş kötü ettin rekleme girdi bu iş,o zaman blog adresimi silebilirim ya da yöneticiler silebilir,
Sevgi ve saygıyla