sizin farklı bir tarzınız var sankı forumun sahibi gibi yazıyorsunuz. öyle msiniz? öyle olsanız da benım ıcın farketmez kendı yorumumu ve bana garip ve yanlış gelen şeyleri söyleyebilirim.
Evet genel olarak "farkli" bir tarzim vardir...
Buradaki anlama indirgersek de;ben hemen ifade edeyim ki; "uyuz" bir tarzim vardir; tabi ki provoke amacli yazan ya da bir lafa baslayip arkasini dolduramayacak karakterlere gore.. Onlarin da bana pek yaklasmamasini tavsiye ediyorum. Yaklasmayanlarini da bu yuzden cok iyi anliyorum.. Geri kalanlarin %90'inin (hamdolsun, sagolsunlar) benden hoslandigini dusunuyorum..
Simdi esas konuya girersek;
1. Her baba yigidin harci degil, tepki alacagi belli olmakla beraber, samimiyetle kendini ifade etmek. Ben bu cocugun yazisini 2 kez okudum ve kesinlikle samimiyetle yazilmis olduguna inaniyorum.
2. Dunyanin acilip sacilan kadina bakis acisi cinsel obje iken; neden konu bu arkadasa kilitlendi? Boyle bir realiteyi nasil gormezden geliyoruz? Zira maymunlarinizin insana donusme teorileriniz yaninda, kat kat ispatlanmis bir gercek...
3. Cocuk yere bakarak yuruyup agaca mi carpsin? Illa ki sagina soluna bakip gunaha tesvik edici seyler goruyor.
4. Karsi tarafa hos, cekici gelsin diye zaten bu acik giyim tarzi acila acila bir hal olmus..
Dolayisiyla bu delikanlilik yasindaki cocugun, farkli bir niyeti uyandiysa da burada kendisinde bir anormallik yok. O icgudusunu deprestiren unsurlar var. Bu cocuk sapik degil ki; herkese o yaftayi verip aransin???
5. Dorduncu maddenin konuyla alakasi bile yok, ki bu sizin israrla cekmeye calistiginiz yer.. Cocuk, yazinin genelinde bambaska bir dusunce vermeye calisiyor.
6. Yaziyi okudugum an ben daha once acilmis bir konudaki yorumlara ithaf ettigine emin oldum. ( yanlissa duzeltsin beni ). O da sizin peceli vs kadinlara ocu bucu tarzi abuk sabuk cumlelerinizedir..
Size kapanan ocu gibi geliyorsa (ki genelde bunu yazabilmeniz bir takim arkadaslarimizi demotive edebilecekken), bu cocukcagiz da bu ihtimali dusunerek kucuk kardeslerimizi motive etmek istemis akran yasta birinin samimi dili ile. Yoksa biz yastakiler veya asmis, kendine guvenen arkadaslarimiz zaten sizin kelimelerinizi kaale alinacak birsey olarak zaten gormeyiz..
Siz ocu demissiniz, o da "giyinik ciplak sekilde gezen herkes de su su su yonlerden degersizdir" demis... Ki bu onun kendi gorusu de degil..O "bir erkek kardesiniz olarak ben icimdekini paylasiyorum" diye paylasmis..
Ben paylasimi kendi yasina gore de epey duzgunce buldum acikcasi..
Daha cok maddelendirebilirim de, gerek duymuyorum.
Zaten benim cevabim; konuyu acan arkadasin cumlelerinin provoke edildigi noktada devreye girdi..Burada diger arkadaslarimin; yaziyi bu yonlendirilmekten uzak sekilde tekrar okumasini tavsiye ediyorum . Benim cevap vermeye deger gordugum kisim budur..