evet var benim gibi! bundan bahsediyorum. tesettürü de inkar etmıyorum. ve bu yöndekı bakış açısı benım gıbı musluman ınsanları ayırmacı hissettiriyor ve kula sorguya cekılıyormuuz hissi yaratıyor. Allaha karşı yaptıgımız her şey başka bir kul için değil. lütfen insanları ayırmayalım. sevgiler.
Masallah, islamin 5 sartini yerine getirdiginizi yazmissiniz kasla goz arasinda gaza gelip... Hele 5 vakit namaz, epey iddiali.. Hic fikhi soru da sormadiniz bu kadar zaman, buna dair konularinizda, hayret.. Boceklerin dna detayina girmisken, bunlari da (meraka sayan olan esas konulari) tamamen cozebilip ayrica hifzettiniz herhalde kendi basiniza, masAllah masAllah..
Bir de daha 2 ay once falan musluman oldugunuzu iletmistiniz. Ramazan geceli baya oldu gerci ama. Hesaplar tutmamis herhalde yine =)) Post it falan koyun da onunuze, bir dogrultuda gitsin yazilar..
Tipki kem kum gak guk ben bilmiog Turkcey modunda olup, arada birden cosup imlanin en detayina, baglac ve soru eklerine kadar hakim olabilme gafletinde bulundugunuz gibi =)
Not: Fake profilleri muhatap alarak yazmiyorum.. Benimki; husnuzan yapacagim derken, onundekini goremeyen sevgili iyiniyetli arkadaslarima ithafen..
Son düzenleme: