Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

İkhwan Unutamadığınız Ânınız Var mı?

Mustafa bin Yılmaz Çevrimdışı

Mustafa bin Yılmaz

''Selef,selef ve selef...''
İslam-TR Üyesi
Selamun aleykum ve rahmetullahi ve bereketuhu.

Değerleri ahiler;

Sizden bu konunun altına unutamadığınız ânılarınızı paylaşmanızı istiyeceğim. Örneğin, tevhid ile ilk buluşmanız olabilir, karşılaştığınız esrarengiz bir olay olabilir, çocuğunuz olduğu zamanki ânınızı vs paylaşabilirsiniz.

Ne bileyim, işte umre yapan var ise deneyimini anlatabilir.

Konu olarak değerli yöneticilerimiz açmış iken biz de değerlendirelim inşallah. Yeni yaşadığınız veya eskiden yaşamış olduğunuz bir ânı olabilir.
Maksad sohbet olması ve kaynaşmak.

Allah'a emanet olun, sizi Allah için seviyorum..

A Çevrimdışı

Azeribirmuvahhid

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Bir gün oturuyorum evde, arkadaşım bana yazdı ki sen kafirsin namazın kabul olmuyor yarın okulda bir konu konuşalım.
Tamam dedim ve ertesi gün tağutla, şirkle, küfrle ve bidatla ilgili olan şeyleri anlattı. Tabii daha çocuğum fazla anlamıyorum ama dedikleri çok garip geliyordu. Kendim de araştırdıktan 1 yıl sonra iman ettim. Enteresan olan şu, o arkadaş yoldan saptı (şu an iman ehli bildiğim kadarıyla). Tabii ben de ara sıra yoldan sapıyordum çünkü etrafımda inanılmaz fazla fitne var. O yüzden dinimize bağlanmamız gerekli. İman nimetini korumak farzdır.

Horasan Fedaisi Çevrimdışı

Horasan Fedaisi

Metanol alevi
İslam-TR Üyesi
Okulda yaklaşık 2 saat (daha sonraki günlerde de devam ederek) sınıftakilere hocalara başka sınıflara karşı m. kemal mevzusunu tartıştığım yürek yediğim bir gün vardı. Toplanıp beni döveceklerdi en son
Söylediklerime cevap da veremiyorlar anlattıklarımı ilk kez duyuyorlardı iyice sinirlenmişlerdi.

Horasan Fedaisi

Metanol alevi
İslam-TR Üyesi
Bir gün oturuyorum evde, arkadaşım bana yazdı ki sen kafirsin namazın kabul olmuyor yarın okulda bir konu konuşalım.
Tamam dedim ve ertesi gün tağutla, şirkle, küfrle ve bidatla ilgili olan şeyleri anlattı. Tabii daha çocuğum fazla anlamıyorum ama dedikleri çok garip geliyordu. Kendim de araştırdıktan 1 yıl sonra iman ettim. Enteresan olan şu, o arkadaş yoldan saptı (şu an iman ehli bildiğim kadarıyla). Tabii ben de ara sıra yoldan sapıyordum çünkü etrafımda inanılmaz fazla fitne var. O yüzden dinimize bağlanmamız gerekli. İman nimetini korumak farzdır.

Allah Teâlâ hepimizi doğru yolda sabit kılsın

A Çevrimdışı

Azeribirmuvahhid

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Okulda yaklaşık 2 saat (daha sonraki günlerde de devam ederek) sınıftakilere hocalara başka sınıflara karşı m. kemal mevzusunu tartıştığım yürek yediğim bir gün vardı. Toplanıp beni döveceklerdi en son
Söylediklerime cevap da veremiyorlar anlattıklarımı ilk kez duyuyorlardı iyice sinirlenmişlerdi.
Ben de şeriatı savunurken millet ağzı açık bakıyordu yaw. İnsan dininde bir şeriat olmadığını düşünecek kadar cahil olamaz. Harbiden kemalist sistem milleti zır cahil bırakmış.

A Çevrimdışı

Azeribirmuvahhid

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Ebu cehil ve ebu leheb aklıma geldi. Onlar da peygambere aynısını yapmışlardı.

Horasan Fedaisi

Metanol alevi
İslam-TR Üyesi
O günlerde çok fazla Kadir Mısıroğlu dinliyordum ve dc ortamı falan da bizim öyleydi aşağı yukarı. Ara sıra sunucularda kemalistlerle tartışıyor ara sıra reelde okulda falan kapışıp dcde bir araya gelince reelde neler yaptığımızı anlatıyorduk birbirimize. Üs olarak kullandığımız sunucular vardı belge deposu arşivler tebliğler vs vs bir arkadaş sese bir sürü kişiyi çekip tek tek anlatıyordu.

A Çevrimdışı

Azeribirmuvahhid

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
O günlerde çok fazla Kadir Mısıroğlu dinliyordum ve dc ortamı falan da bizim öyleydi aşağı yukarı. Ara sıra sunucularda kemalistlerle tartışıyor ara sıra reelde okulda falan kapışıp dcde bir araya gelince reelde neler yaptığımızı anlatıyorduk birbirimize. Üs olarak kullandığımız sunucular vardı belge deposu arşivler tebliğler vs vs bir arkadaş sese bir sürü kişiyi çekip tek tek anlatıyordu.
Türkiyede dc kapanmasa ben de sunucu açıp tebliğ yapacaktım ama çok azaldı kullanan. Şu dc olaylarından sonra kimse kullanmıyor.

Horasan Fedaisi

Metanol alevi
İslam-TR Üyesi
Türkiyede dc kapanmasa ben de sunucu açıp tebliğ yapacaktım ama çok azaldı kullanan. Şu dc olaylarından sonra kimse kullanmıyor.

Mevcut sistem, eğitim sistemiyle medyasıyla filmleriyle kanunlarıyla şusuyla busuyla bu nesli berbat hale getirdi. Dininden kültüründen insanlığından uzaklaştırdı. Dcyi kapatarak mı bu nesli düşürdükleri mezkûr durumdan kurtarmayı planlıyorlar bilmiyorum

Dc kesmez, format atmak lazım bu ülkeye.

Mustafa bin Yılmaz

İslam-TR Üyesi
Çevrenizde şiiler mi var?

Mustafa bin Yılmaz

İslam-TR Üyesi
Maşallah

Mustafa bin Yılmaz

İslam-TR Üyesi

Aklıma internet ortamında kemalistler ile tartışıp konuşmaya, daha sonra cihada gidip şehid olan bir mucahid geldi. Adını şuan unuttum ancak inşallah sizin sonunuz da öyle olur ahi.

Üst Ana Sayfa Alt