Domuz eti yemek = demokratik sistemde oy kullanmak
Dana eti yemek = şeriat getirmek için cihad etmek
Bak ben de domuz eti yeme meraklısı değilim. Diyorsan ki, biz tekbirle dana kesip yiyeceğiz. O zaman ben de bir bıçak alıp besmele ile danaya girişip boğazlamanıza yardımcı olurum ve sonra da besmeleyle sofraya oturup dana etinden yerim ancak böyle bir şey yapmayı düşünmüyorsanız o halde ölmemek için domuz etini yemek durumundasınız.
Sizin yapmaya çalıştığınız şey nedir? Bugün AKP vesilesiyle bazı islami özgürlükler var ancak bunlar olmasın. CHP gelsin ve bütün azgınlığıyla üzerimize çullansın. Bunu mu istiyorsunuz? Böyle olunca ne olacak? Millet cehape zihniyetinin ne mal olacağını görecekmiş. Sanki millet salak da şu an kimin ne mal olduğunu göremiyor. Sen cehape zihniyetinin ne mal olduğunu biliyor musun? Nerden biliyorsun peki? Sen tek parti döneminde mi yaşadın?
Peygamber a.s'in dönemi mi daha aciz di yoksa bizmi? Onlar aç kaldılar, aralarında şehid edilenlerr oldu, ambargoya maruz kaldılar ve yine taviz vermediler. Tabi mekke dönemi için konuşuyorum. Allah için söyleyin hangimizin karnı göğsü hizasında? Hepimiz obur obur yemiyor muyuz? Hepimiz evlerimize meyveler alıp getirmiyor muyuz? Hangimizin yemeğinde etler yok? Hangimizin kilosu bugün 60'ın altında? Hangi kişi bugün açlıktyan öldü?
Bütün bu nimetler arasında hala biz tehlikedeyiz dersen seni vicdanınla baş başa bırakırım. Sen diyorsunki bugün ölüm tehlikesiyle karşı karşıyayız. Biz de deriz ki ölüm haktır, Önemli olan hayırlı bir şekilde ölmektir. Ilımlı AKP'nin dizinin dibinde yalvararak yaşayacağıma CHP'nin küfrüne başım dik gitmeyi ve şehid edilmeyi yeğlerim.Ve nitekim peygamber a.s öyle yaptı. Ölüm tehlikesi vardı ve yine darulnedveye girmedi ve fakat hicret etti. O halde senin de ölüm tehliken varsa sen de hicret et. Çünkü hicret büyük bir ameldir. Ve onun mükafatı Allah katındadır.